Bordeaux-ban vendégszerepel a Marseille

2015. April 12. Sunday in Egyéb, Hírek

Isaac Kiese Thelin
A francia Ligue 1 32. fordulójának vasárnapi játéknapjának rangadóján a Bordeaux az Olympique Marseille-t fogadja. A felek között csak hat pont a különbség a tabellán.

Nagy feladat előtt áll vasárnap este a Marseille, hiszen mumusa, a Bordeaux otthonában kellene nyernie ahhoz, hogy továbbra is életben tartsa a bajnoki címről szőtt álmait. Ez azonban nem lesz könnyű feladat, hiszen az OM 1977 óta nem nyert a Chaban-Delmasban, ráadásul az eddigi 51 idegenbeli fellépésén csak négy győzelmet tudott elkönyvelni. Ez elég sovány statisztika, és ha még figyelembe vesszük azt, hogy a marseille-iek formája az utóbbi hetekben nagyon hullámzó volt, akkor nem sok jóra számíthatnak.

A Bordeaux győzelmét 2.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Olympique Marseille győzelmére pedig 2.87 az odds.

Az OM jelenleg negyedik a tabellán 57 ponttal, hiszen a már 32. fordulóban pályára lépett AS Monaco megelőzte. A listavezető Paris Saint-Germainnek 62 pontja van, tehát Marcelo Bielsa legénységének még minden esélye megvan ahhoz, hogy az élre ugorjon. Ehhez azonban a PSG-t verő Bordeaux-nak is lesz egy-két szava, hiszen az 51 pontos együttes még szeretne odaérni az Európa Liga-indulást érő negyedik helyre.

Dimitri Payet, az OM középpályása szerint annak ellenére, hogy hullámzó a teljesítményük, míg bízhatnak az első hely megszerzésében.

“Megvoltak a lehetőségeink arra, hogy legyőzzük a PSG-t, viszont nem tudtunk pontot tenni a dolgok végére” – emlékezett vissza Payet, akinek csapata a legutóbbi fordulóban 3-2-re kapott ki a párizsi sztárcsapattól. “Amíg matematikailag lehetséges, mi addig bízunk a bajnoki címben. Nehéz lesz hiba nélkül lehozni a hátralévő meccseket, de mindent meg fogunk tenni a siker érdekében.”

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply