Bogdán két hónapra kidőlt

2014. September 15. Monday in Angol Championship, Hírek

Bogdán Ádám
Legalább nyolc hétig nem állhat csapata, a Bolton Wanderers rendelkezésére Bogdán Ádám, az angol másodosztályban szereplő futballcsapat kapusa.

 

A magyar játékos a pénteki edzésen szenvedett ujjtörést, így nemcsak klubjában kell meccseket kihagynia, de nem lehet ott a magyar válogatott soron következő, októberi, Románia elleni idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőjén sem.

A Bolton News szerint Bogdán Ádám hihetetlenül balszerencsés, de egyben bizarr módon sérült meg, és ezt Dougie Freedman menedzser is megerősítette nyilatkozatában.

“Ezek az iszonyatos sérülések tényleg megölnek most bennünket” – panaszkodott a szakvezető, aki Kevin McNaughton, David Wheater, Liam Trotter és Dean Moxey után Bogdánt is elveszítette. “Mi az, ha nem balszerencse, hogy egy kapufán csattanó lövés visszafelé éppen Ádám ujját törje el? A következő nyolc hétben nem számíthatunk rá, legkorábban november közepén állhat ismét a kapuba.”

Freedman arra is panaszkodott, hogy nagyon szívesen küldene pályára erősebb csapatot, de egyszerűen elfogyott a keret. A szombati, Sheffield, Wednesday elleni hazai bajnoki előtt úgy tűnt, legalább skót védőjére, Kevin McNaughtonra számíthat, ám a sérüléséből felépült játékos megbetegedett.

A Bolton egyébként így is pontot szerzett, hiszen 0-0-s döntetlent játszott, de sajnos ez nem segített rajta. A csapat hat forduló után még nyeretlen, csak azért nem utolsó, mert a Blackpool, illetve a közelmúltban Királyt Gábort szerződtető Fulham csak egy-egy ponttal rendelkezik. A Bolton ugyanakkor már két pontos, hiszen augusztus közepén 2-2-t játszott a Nottingham Foresttel.

Kedden hazai pályán a 18. helyezett Rotherham United ellen meccsel, a Bolton győzelmére 2.30 az odds, a döntetlenre 3.40, míg a vendégek sikerére 3.40 szorzóval lehet fogadni.

A felek legutóbb tavaly nyáron egy barátságos mérkőzésen találkoztak egymással, akkor az újonc Rotherham 2-1-re nyert.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply