Böde mesterhármasával nyert Kecskeméten a Ferencváros

2014. July 27. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Ferencváros Böde Dániel mesterhármasával 3-1-re győzött a Kecskemét vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

 

A zöld-fehérek, akik 2010 után hozták el újra a három pontot Kecskemétről, az elmúlt szezon végi eredményes hajrájukat is beleszámolva sorozatban a tizedik bajnoki találkozójukat nyerték meg.

OTP Bank Liga, 1. forduló:

Kecskeméti TE-Ferencvárosi 1-3 (0-1)

Kecskemét, 2432 néző, v.: Iványi
gólszerző: Kitl (63.) illetve Böde (26. 77. 86.)
kiállítva: Pavlovic (90.)
sárga lap: Pavicevic (16.) illetve Pavlovic (85., 90.)

  • Kecskeméti TE: Tujvel – Botka, Karan, Varga, Polyák – Kitl, Patvaros (Novák a szünetben), Savic (Balázs 64.), Eninful, Bebeto (Gréczi a szünetben) – Pavicevic (Novák a szünetben)
  • Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Mateos, Pavlovic, Bönig – Somalia (Nalepa 83.), Gyömbér, Gera (Lauth 64.), Busai, Kukuruzovic (Nagy D. 70.) – Böde

Az első félidőben a mezőfölényben játszó Ferencváros Böde góljával megérdemelten jutott vezetéshez. A hazaiak csak a védekezéssel törődtek, gólhelyzetet egyáltalán nem tudtak teremteni Dibusz kapuja előtt.

A második félidő elején feltámadt a hazai csapat, az egyenlítés is majdnem sikerült, de Novák lövése a kapufáról kifelé jött. A hazaiak támadásban maradtak és egyenlíteni tudtak, Novák beadását Dibusz Kitl elé ütötte, ő a kapufa és egy vendég védő segítségével a hálóba lőtt.

A kecskemétiek ezután is igyekeztek helyzeteket teremteni, egy ellentámadásból azonban Böde fejesgóljával ismét a Ferencváros jutott előnyhöz. A zöld-fehérek támadója a mérkőzés végén Karan hatalmas hibáját kihasználva harmadik gólját is megszerezte, bebiztosítva csapata győzelmét.

bgj \ sgg \ sgr \ blz

MTI 2014. július 27., vasárnap 18:50

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply