Blanc fiatalítana

2014. January 18. Saturday in Francia Ligue 1., Hírek

Laurent Blanc szerint a Paris Saint-Germainnek fiatal tehetségeket kellene igazolni, akik sokat tanulhatnának a jelenlegi keret sztárjaitól.
Laurent Blanc

Laurent Blanc Párizsban is a fiatalítás híve.

A PSG az elmúlt években a legaktívabb résztvevője volt az átigazolási piacnak, az utóbbi időben a legtöbbet költő klubok között szerepelt. Ennek megfelelően nagyon erős a francia bajnokcsapat kerete, minden poszton világsztárok szerepelnek, és a kispadon is klasszisok foglalnak helyet. Blanc nem is panaszkodik a keret összetételére, de úgy érzi, hogy nem csak a pályán lehetne kiaknázni a sztárok sorának jelenlétét.

Blanc szerint fiatal tehetségeket kellene igazolni a közeljövőben, akik nagyon sokat tanulhatnának a csapat jelenlegi tagjaitól.

“Olyan világsztárok, akik évek óta a legmagasabb szinten teljesítenek, képesek lehetnének segíteni a fiataloknak a fejlődésben. Minden nagy csapathoz nagy játékosokra van szükség, ám ők nemcsak a pályán lehetnek nagy segítségére a klubnak, hanem a következő generáció kinevelésében is komoly szerepet játszhatnak” – véli Blanc.

A PSG húsz forduló után öt ponttal vezeti a Ligue 1 tabelláját a Monaco előtt, a 21. körben pedig a hatodik Nantes-ot látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.20, a döntetlenre 6.00, a vendégek sikerére 15.00 a szorzó. Arra, hogy Zlatan Ibrahimovic megszerzi 16. gólját a bajnokságban, 1.44 az odds.

A Nantes legutóbbi öt bajnokijából hármat megnyert, kettőt viszont elvesztett, míg a PSG három győzelme mellett egy döntetlent játszott, egyszer pedig kikapott. A két csapat legutóbbi öt meccsét kivétel nélkül a párizsi csapat nyerte, a jelenlegi szezonban a PSG 2-1-re nyert a Nantes otthonában.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply