Berbatov Monacóban folytatja

2014. February 1. Saturday in Francia Ligue 1., Hírek

Dimitar Berbatov

A Fulham támadója a szezon végéig kölcsönbe került a Monacóhoz, feladata pedig nem más, mint pótolni a szezon hátralévő részére sérülés miatt kidőlt Radamel Falcaót.

 

Dimitar Berbatov az átigazolási időszak utolsó napján váltott klubot, a bolgár támadóért a Monaco szállt harcba néhány órával a januári piac bezárása előtt. A francia gárda mindenképpen szeretett volna egy támadót igazolni, miután kiderült, hogy a szezon hátralévő részében már nem számíthat Radamel Falcao játékára. A kolumbiai labdarúgó a hercegségbeli klub egyik legjobbja volt ebben a szezonban, de egy térdsérülés miatt jelenleg úgy tűnik, hogy még a világbajnoki részvétele is kérdéses.

A Monaco fél évre kölcsönbe igazolta le a bolgár csatárt, aki nagy lehetőségnek tartja a franciák megkeresését.

“Nagyon boldog és izgatott vagyok, és egy kicsit ideges is, már alig várom, hogy az új csapatommal edzhessek, és új fejezetet nyissak a karrieremben” – jelentette ki a Monaco honlapján Berbatov.

A francia klub alelnöke, Vadom Vasilyev a bolgárhoz hasonlóan elégedett volt.

“Berbatov érkezése természetesen összefüggésbe hozható Falcao sérülésével. Nagy szükségünk van rá, a tapasztalata most sokat segíthet rajtunk” – fejtette ki véleményét az alelnök.

A 2. helyezett Monaco a francia pontvadászat 24. fordulójában a 10. Lorient vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 3.50, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.10 a szorzó.

A két csapat őszi bajnokiját a Monaco hazai pályán 1-0-ra nyerte. A Monaco az előző fordulóban az Olympique Marseille-t verte, míg a Lorient a Valenciennes otthonában játszott döntetlent.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply