Bemutatták Selymes Tibort, a Kaposvár új vezetőedzőjét

2014. January 7. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Nehéz, de nem megoldhatatlan feladatra vállalkozott saját bevallása szerint Selymes Tibor, a labdarúgó OTP Bank Ligában sereghajtó Kaposvári Rákóczi klub új vezetőedzője, akit kedden mutattak be a sajtó képviselőinek.

 

Az erdélyi születésű, játékosként 46-szoros román válogatott szakemberrel féléves szerződést kötött a tabella utolsó helyén álló somogyi klub, amelynek vezetése a múlt héten kezdeményezte a szerződésbontást az eddig trénerrel, Prukner Lászlóval. A fő cél, hogy az együttes bennmaradjon az élvonalban.

Selymes Tibor a szakmai stábjának tagjait is megnevezte: másodedzőként Barna László, kapusedzőként Gendur László, erőnléti edzőként pedig Marius Marinau segíti majd a munkáját.

“Nehéz feladatra vállalkoztam, de nem megoldhatatlanra – fogalmazott az új vezetőedző. “Kétszer is elutazunk edzőtáborozni, és a tervek szerint a játékosállományt is sikerül majd megerősítenünk. Azt sajnálom, hogy a szezon tavaszi részében csak 13 mérkőzést játszunk, és nyolc pont a hátrány, amit biztosan le kell dolgoznunk” – tette hozzá.

A kaposváriak ügyvezető elnöke, Illés János elmondta: a játékoskeretben komoly változások várhatók, de egyelőre csak az biztos, hogy több lesz a távozó, mint az érkező.

Edzőváltások az NB I mostani idényében:

 

  • október 23. – Újpest: Marc Leliévre (belga) és Kozma István helyett Nebojsa Vignjevic (szerb)
  • december 1./18. – Ferencváros: Ricardo Moniz (holland) helyett két mérkőzésre Máté Csaba, majd Thomas Doll (német)
  • december 19. – Győri ETO: Pintér Attila helyett ?
  • január 7. – Kaposvári Rákóczi: Prukner László helyett Selymes Tibor

spi \ slr \ kvs

MTI 2014. január 7., kedd 18:12

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply