Az utolsó pillanatokban úszott el a mezőkövesdi pontszerzés

2014. May 10. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az élvonalban maradásért küzdő, a hét elején edzőváltáson áteső Mezőkövesd az utolsó pillanatokban kapott góllal alulmaradt a Pécs otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

 

A már Tóth László által irányított vendégek így két körrel a zárás előtt továbbra is öt pontra vannak a bennmaradást érő helyezéstől.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

PMFC-Matias – Mezőkövesd-Zsóry FC 2-1 (1-1)

Pécs, 1000 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Szalai (39., öngól), Márkvárt (92.), illetve Balajti (29.)
sárga lap: Nagy J. (53.), Romic (84.), illetve Szalai (90.)

  • PMFC-Matias: Gőcze – Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl – Szatmári L., Horváth A. (Zdral, a szünetben), Kővári, Márkvárt, Wittrédi (Frőhlich, 62.) – Pölöskey P. (Városi, a szünetben)
  • Mezőkövesd-Zsóry FC: Horváth T. – Hegedűs Cs., Szalai, Gévay – Búrány, Hegedűs D., Bognár, Takács, Melczer (Kiss M., 56.) – Harsányi, Balajti

Aktívan kezdték a mérkőzést a vendégek, több helyzetet is kidolgoztak, szűk fél óra elteltével pedig megszerezték a vezetést – igaz, ehhez kellett a pécsi kapus hathatós segítsége is. A hazaiak előtt is adódtak gólszerzési lehetőségek, egy öngólnak köszönhetően pedig még a szünet előtt sikerült egyenlíteniük.

A második játékrész pécsi támadásokkal indult és azokkal is folytatódott, de miután még a legnagyobb helyzet is kimaradt, sokáig úgy tűnt, döntetlen lesz a vége. Az utolsó pillanatokban aztán mégis betaláltak a házigazdák, így – sorozatban harmadszor győzve – otthon tartották a három pontot.

slr \ sgj \ ppd

MTI 2014. május 10., szombat 18:09

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply