Az utolsó pillanatban mentett pontot a Pápa

2014. November 23. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A 60 percen keresztül emberhátrányban futballozó Lombard Pápa a 93. percben, tizenegyesből szerzett góljának köszönhetően játszott 1-1-es döntetlent a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

 

A fővárosi csapat immár nyolc találkozó óta nyeretlen.

OTP Bank Liga, 15. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Budapest Honvéd 1-1 (0-0)

Pápa, 600 néző, v: Pintér
gólszerzők: Csizmadia (93., 11-esből), illetve Baráth (56.)
kiállítva: Waltner (32.)
sárga lap: Csilus (18.), Frizoni (45.), Szűcs (74.), illetve Hidi (34.), Godoy (41.), Czár (89.)

  • Pápa: Szűcs – Tóth G., Csizmadia, Bogunovic, Frizoni – Csilus (Faggyas, a szünetben), Zulevs, Sluka (Király, 65.) – Waltner, Popin, Nagy T. (Benkő, 79.)
  • Honvéd: Kemenes – Baráth, Ignjatovic, Kosnic, Vidovic – Godoy, Hidi, Vécsei – Prosser (Traoré, a szünetben), Youla (Czár, 78.), Holender (Job, 71.)

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő első 30 perce, majd a hazaiaktól az ellenfelével agresszívan viselkedő Waltnert kiállította a játékvezető, így a Honvéd magához ragadta a kezdeményezést, de a szünetig nem tudta gólra váltani az emberelőnyt.

A folytatásban valamivel több mint tíz percre volt szüksége a fővárosi együttesnek ahhoz, hogy megszerezze a vezetést, majd sokáig sikerrel őrizte előnyét, a lefújás előtti pillanatokban azonban “véleményes” büntetőhöz jutott a Pápa, amely így végül egy pontot otthon tartott.

skt \ slr \ bsa

MTI 2014. november 22., szombat 22:13

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply