Az olaszok Candreva miatt aggódnak

2016. June 19. Sunday in Hírek, UEFA EURO-2016

Antonio Candreva
Olaszország pénteken kiharcolta továbbjutását az EB E csoportjából, de híveit aggodalommal tölti el a csapat egyik kulcsemberének az állapota.

Antonio Conte együttese a franciaországi kontinenstorna nyitómeccsén 2-0-ra verte Belgiumot, majd pénteken egy késői góllal Svédországot is két vállra fektette. A hat megszerzett ponttal az utolsó meccstől függetlenül már biztosan nyolcaddöntős az olasz válogatott, amelynek egyik kulcsembere azonban sérülést szenvedett a svédek elleni mérkőzésen.

Antonio Candreva fontos láncszem volt az olaszoknál pénteken, és végig is játszotta a találkozót. Azonban a meccs után kiderült, hogy combizomsérülést szenvedett, ezért szombaton nem tudott társaival együtt készülni az írek elleni utolsó csoportmeccsre. Az Olasz Labdarúgó Szövetség Twitter-üzenetben jelentette be, hogy Candreva szombaton több vizsgálaton is átesett, a sérülése nem komoly, ám hogy kell-e mérkőzést kihagynia, csak később derül ki.

A középpályás sérülése és esetleges hosszabb távú kiesése nagy érvágást jelenthetne az olaszoknak, akik már az Eb előtt elvesztették sérülés miatt Marco Verrattit és Claudio Marchisiót. Ugyanakkor az olaszok számára tét nélküli utolsó összecsapáson Conte megengedheti magának, hogy pihentessen néhány kulcsembert, a squadra azzurra már biztosan továbbjut a legjobb tizenhat közé.

Az olasz válogatott sikerére a szorzó 2.40, a döntetlenre 3.30, az írek győzelmére 3.25. Arra, hogy Conte csapata nyeri az Eb-t, 12.00 az odds.

A két nemzeti csapat utolsó tíz összecsapásából ötöt az olaszok nyertek, három lett döntetlen, míg kétszer az írek szerezték meg a győzelmet.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply