Az MTK-hoz látogat a listavezető

2014. April 10. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A listavezető Debrecen a kiesés elől menekülő MTK-hoz látogat, míg a második helyezett Győr a kilencedik Kecskemétet fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

 

Kondás Elemér együttese a legutóbbi öt fordulóban közvetlen üldözőjével, a Győrrel, a harmadik Videotonnal, a negyedik Haladással, az ötödik Ferencvárossal és a most nyolcadik Péccsel találkozott, s ezeken a mérkőzéseken két döntetlen mellett háromszor győzött. Azaz a debreceniekre hosszú idő után egy papíron könnyebb meccs vár.

Ugyanakkor a jelenleg 14. helyen álló kék-fehérek biztosan nem fogják könnyen adni magukat, mivel a Budapest Honvéd elleni, múlt heti sikerük után is csupán két pont az előnyük a 15., már kiesést jelentő helyen álló Paks előtt.

A Debrecenhez hasonlóan a címvédő Győr is jó formában várja a hétvégi fordulót. Horváth Ferenc csapata a múlt héten több mint egy félidőt emberhátrányban játszva ért el döntetlent Debrecenben, előtte pedig sorozatban háromszor nyert. A listavezető mögött nyolc pont hátrányban lévő együttesre ugyanakkor biztosan nem vár könnyű meccs a nagyon masszív Kecskemét ellen, amely ráadásul szintén feldobott hangulatban érkezik majd Győrbe, mivel egy hete legyőzte a Videotont 3-1-re.

A tavasszal eddig nagyon gyengén szereplő székesfehérvári együttes – amely legutóbbi négy mérkőzéséből hármat elbukott – a tizedik helyezett Pápát fogadja, míg a vele azonos ponttal álló, negyedik Haladás a hetedik Honvédot látja vendégül.

OTP Bank Liga, 24. forduló:

péntek:

PMFC-Matias – Újpest FC 19.00, vezeti: Iványi

szombat:

Ferencváros-Puskás Akadémia 14.00, v.: Erdős
Mezőkövesd-Zsóry FC – MVM Paks 16.00, v.: Farkas
Videoton FC-Lombard Pápa Termál FC 16.00, v.: Németh
Diósgyőri VTK-Kaposvári Rákóczi 18.00, v.: Becséri
MTK Budapest – DVSC-TEVA 20.00, v.: Vad II

vasárnap:

Szombathelyi Haladás-Budapest Honvéd 16.30, v.: Andó-Szabó
Győri ETO FC – Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 18.30, v.: Solymosi

……………………………………..

scp \ sgr \ sag

MTI 2014. április 10., csütörtök 9:45

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply