A Wigan érezni akarja a győzelem ízét

2013. December 12. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

A labdarúgó Európa Liga D csoportjában egy dolog dőlt el biztosan öt forduló után, az orosz Ribin Kazany csoportelsősége. A második helyre azonban már három klub pályázhat, így az utolsó forduló nagyon nagy izgalmakat ígér.
James McArthur

A wiganiek még reménykedhetnek a továbbjutásban.

A második helyen 7 ponttal a belga Zulte Waregem áll, harmadik az angol Wigan öt, negyedik a szlovén Maribor négy ponttal. A csütörtöki utolsó fordulóban a Waregem a Kazanyt fogadja, ha pontot szerez, biztosan második. Amennyiben kikap, úgy helyzetbe kerül a másik két együttes.

Ha a Maribor otthon legyőzi a Wigant (a Waregem pedig veszít), úgy ugyanúgy hét pontja lesz, mint a belgáknak, de jobb egymás elleni eredménnyel a szlovénok jutnak tovább. Belga vereség, és Wigan-siker során viszont az angolok örülhetnek.

A Championship 14. helyén szerénykedő tavalyi FA-kupa-győztes együttesből James McClean biztosan hiányozni fog, a szélső sárga lapok miatti eltiltását tölti. A csapat új edzője, Uwe Rösler nem vitte magával Grant Holtot sem, a csatárt a vasárnapi, Bolton elleni bajnoki rangadóra szeretné pihentetni.

Négy játékos sérült, az ománi kapus, Ali al-Habszi a térdével bajlódik, a csatár Shaun Maloney és a védő Gary Caldwell a csípőjét fájlalja, míg a másik bekk, Juan Carlos Garcia bokasérülés miatt nem léphet pályára, de hiányzik majd Ivan Ramis, illetve a Manchester Unitedtől kölcsönkapott támadó, Will Keane is.

“Tudom, hogy vasárnap fontos bajnoki vár ránk, de szerintem, ha egy csapat öt mérkőzés óta csak veszít, akkor a legfontosabb, hogy visszaszerezze a győzelembe vetett hitét” – nyilatkozta Rösler, akit a hét elején neveztek ki Owen Coyle utódjaként. “Nyerni szeretnénk Szlovéniában, mert ennyivel tartozunk magunknak és a Mariborba utazó rajongóiknak. És hát sohasem tudhatjuk, mikor játszhatunk ismét európai kupamérkőzést.”

A Maribor győzelmére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.25, míg a Wigan idegenbeli sikerére 2.45 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply