NK Maribor vs. Wigan Athletic FC – 2013/12/12

2013. December 12. Thursday in Elemzés, Fogadási tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Európa Liga

NK Maribor VS

UEFA Európa Liga

2013/12/12 19:00 (CET),

Stadion Ljudski vrt

Wigan Athletic FC
Liga pozíció: 4 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az UEFA Európa Ligájának D csoportjában még három csapatnak van esélye a 2. hely megszerzésére.

Ebben a csoportban az első helyet megszerezte már az FC Rubin Kazan, de a második pozíció kiadó még, erre pedig 3 csapat esélyes, az SV Zulte Waregem, a 7 pontjával, a Wigan Athletic FC, az 5 pontjával és az NK Maribor szintén esélyes a maga 4 pontjával.

Az utolsó fordulóban a Waregem a Rubin Kazant fogadja, amennyiben pontot vagy pontokat szerez továbbjut, ellenkező esetben helyzetbe kerül a jelenleg 3. és 4. helyen álló együttes.

Ha a Maribor otthon legyőzi a Wigant és persze kikap a Waregem neki is 7 pontja lesz, de a Waregemmel szemben jobbak az egymás elleni eredményei, ebben az esetben továbbjutó lesz a Maribor.

Ha a Wigan nyer a Maribor otthonában (és a Waregem veszít) akkor a Wigan a továbbjutó hisz 8 pontja lesz.

Tehát a Maribornak vagy a Wigannak a gesztenyét a Rubin Kazan tudja kikaparni ha nyer a belgáknál, ami megtörténhet, az első találkozójukon az orosz együttes 4-0-ra nyert, az ellenben igaz, hogy ez a találkozó számukra tét nélküli.

A Wigan jelenleg a 14. az angol Championshipben és elég gyengén teljesít ott, ezen a mérkőzésen mindent meg fognak tenni a győzelemért, hogy ezzel fennmaradjanak a továbbjutási esélyeik. Hiányozni fog a csapatból James McClean aki az eltiltását tőlti és Grant Holt sem fog játszani, a csatárt pihentetik a Bolton elleni rangadóra. Rajtuk kivül még hiányozni fognak a sérültjeik, az ománi kapus, Ali al-Habszi, a csatár Shaun Maloney, a védő Gary Caldwell, a másik bekk, Juan Carlos Garcia, de hiányzik Ivan Ramis, illetve Will Keane is.

Uwe Rösler, a Wigan új edzője azt nyilatkozta, hogy győzni mennek Szlovéniába, ha csak azért is, hogy visszaszerezzék az önmagukba vetett hitet, de hisznek a győzelemben és a továbbjutásban is.

A Wigan győzelméhez lesz 1-2 szava a Maribornak is hisz ők is nyerni szeretnének, izgalmakban gazdag találkozóra számíthatunk.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.10 1 | 3.10 Unibet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 2.35 2 | 2.35 Unibet

Egy mérkőzést játszottak egymás ellen, azt a Wigan nyerte meg.

A Maribor az utolsó 10 meccséből 5-öt nyert meg, 2-szer döntetlen született, 3-szor pedig kikapott, ugyanannyi találkozóból a Wigan 2-öt nyert meg, 2-szer döntetlent harcolt ki, 6-szor pedig kikapott.

A Maribor az utóbbi 5 hazai mérkőzéséből 1-et tudott megnyerni, 1-en döntetlen lett és 3-szor kikapott, a Wigan mint vendég az utolsó 5 találkozójából 1-et nyert meg, 1-szer döntetlen lett és 3-szor kikapott.

A statisztikák nem túl jók, mindkét együttesnek bizonyítania kell, hogy kinek sikerül nyerni az majd kiderül.

Összegzés:

Én úgy gondolom, hogy a Maribor otthon játszik és ez fog számítani, megnyeri ezt a mérkőzést, a tipp tehát az 1-es.

Fogadási tippünk: Nyertes tipp
NK Maribor Győzelem | 3.00 NK Maribor Győzelem | 3.00 Winmasters

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/12, 13:30

Related Articles

Leave a Reply