by

PSV Eindhoven vs. FC Chornomorets Odesa – 2013/12/12

2013. December 12. Thursday in Elemzés, Fogadási tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Európa Liga

PSV Eindhoven VS

UEFA Európa Liga

2013/12/12 19:00 (CET),

Philips Stadion

FC Chornomorets Odesa
Liga pozíció: 2 Liga pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

Az UEFA Európa Liga B csoportjában a PSV Eindhoven az FC Chornomorets Odesaval fog játszani a második továbbjutó helyért.

Phillip Cocu együttese a Chornomorets Odesat fogadja és nekik elégséges lesz egy döntetlen a továbbjutáshoz, mivel az ukrán együttesnél a PSV-nek sikerült 2-0-ra nyerni.

A holland bajnokságban nagyon gyengén teljesítő PSV Eindhoven bízik abban, hogy legalább az Európa Liga 16-os döntőjébe be tud jutni.

Az Eredivisie-ben 7 mérkőzés óta nyeretlenek, most pedig bizonyítani szeretnének és visszanyerni lelki egyensúlyukat. Cocu azt mondta, hogy “nekik szükséges a győzelem, mi pedig a játékra fogunk figyelni”.

A vendégek edzője Roman Grygorchuk azt mondta a hollandokról, hogy egyáltalán nem játszottak rosszul az utóbbi időben, de elpártolt tőlük a szerencse, felhívta a játékosai figyelmét arra, hogy ne engedjék becspani magukat attól, hogy a PSV csak 10. a holland bajnokságban.

Ezen a mérkőzésen mindkét együttes bizonyítani akar, de, hogy ez melyiknek sikerül, nehéz megmondani, nagy csata lesz a pályán, annyi bizonyos.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.70 1 | 1.70 Sportingbet X | 4.05 X | 4.05 Unibet 2 | 5.25 2 | 5.25 Unibet

A két csapat csak egyszer találkozott, akkor a PSV-nek sikerült nyernie.

Az Eindhoven-i gárda az utolsó 10 meccséből 1-szer nyert, 3-szor döntetlent ért el, 6-szor pedig kikapott, ugyanennyi találkozóból a Chornomorets Odesa 5-ször nyert, 3 döntetlent ért el és 2-szer kikapott.

Az Eindhoven az utóbbi 5 hazai meccséből 1-et nyert meg, 2-szer döntetlent ért el és 2-szer kikapott, a Chornomorets Odesa mint vendég az utolsó 5 találkozójából 1-et megnyert, 3-szor döntetlent harcolt ki és 1-szer kikapott.

Összegzés:

Hogy kinek kedveznek ezek a statisztikák, azt nehéz megmondani, a pályán dől el a mérkőzés, az jut tovább aki jobban akarja. Én az Eindhovenre tippelek.

Fogadási tippünk: Vesztes tipp
PSV Eindhoven Győzelem | 1.72 PSV Eindhoven Győzelem | 1.72 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2013/12/12, 14:50

Related Articles

Leave a Reply