A Sunderland nem ijed meg a Manchester Unitedtől

2014. January 7. Tuesday in Egyéb, Hírek

John Oshea

Az angol Ligakupa elődöntőjében a Sunderland a Manchester Unitedet fogadja. A bajnokság sereghajtójának menedzsere nem fél a nagyobb nevekből álló ellenféltől.

 

Két gyenge formában lévő alakulat csap össze a másodikszámú angol kupasorozat elődöntőjében, a párharc első meccsén a Sunderland látja vendégül a Manchester Unitedet. A keddi találkozó előtt egyik csapat sem lehet büszke idei teljesítményére, a bajnoki címvédő manchesteriek csak hetedikek a pontvadászatban, míg a Sunderland sereghajtóként várja a Ligakupa-összecsapást.

“Nincs mitől tartanunk, jobban mondva, nem segít, ha az ellenfelet legyőzhetetlennek tartjuk. Egész jó tapasztalataim vannak a Manchester United ellen, a Chelsea-vel és a Tottenhammel is értünk el szép eredményeket ellenük. Most is ugyanazzal a hozzáállással várom a meccset, a lényeg, hogy a legjobb tudásom szerint segíthessem a csapatot” – fejtette ki a véleményét Gus Poyet, a Sunderland menedzsere.

A szakember azt ugyanakkor nem tagadta, hogy természetesen a Manchester United a párharc esélyese, csapatának ezért különösen fegyelmezetten kell játszania az összecsapásokon.

A Sunderland elmúlt öt meccséből csak egyet nyert meg, igaz, csak egyszer kapott ki, legutóbb hazai pályán az Aston Villa győzte le. A Manchester United a bajnokságban legutóbbi öt meccséből négyet ugyan megnyert, de utolsó bajnokiján kikapott a Tottenhamtől az Old Traffordon, utolsó meccsét pedig szintén hazai pályán 2-1-re vesztette le a Swansea City ellen az FA-kupában.

A Sunderland keddi sikerének az oddsa 5.50, a döntetlenre 3.90, a Manchester United győzelmére 1.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply