A Mezőkövesd egy góllal legyőzte az MTK-t

2013. November 30. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az újonc Mezőkövesd hazai pályán 1-0-ra legyőzte az MTK Budapestet a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC – MTK Budapest 1-0 (0-0)

Mezőkövesd, 2000 néző. v.: Erdős
gólszerző: Melczer (58.)
sárga lap: Hegedüs D. (66.), Harsányi (72.), Gévay (84.), illetve Vukmir (63.), Ladányi (68.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

Horváth T. – Hegedüs Cs., Szalai V., Vaskó, Fótyik (Gévay, 57.) – Hegedüs D. – Kiss M., Bognár I., Melczer (Pilibaitis, 79.) – Menougong, Balajti (Harsányi, 55.)

 

MTK Budapest:

Hegedűs L. – Baki, Kálnoki Kis, Vukmir, Poór – Pölöskei, Kanta, Fejes, Ladányi (Varga Sz., 72.) – Csiki, Horváth P. (Horváth Zs., 46.)

Túlbiztosított védelmek miatt teljesen eseménytelen félórával kezdődött az MTK mezőkövesdi vendégjátéka. Az első félidő záró szakaszában a fővárosiak támadtak veszélyesebben, Pölöskei és Csiki bombáját bravúrral hárította a hazaiak kapusa.

Fordulás után még nagyobb lett az MTK fölénye, de a Mezőkövesd állta a sarat, sőt az 58. percben mintaszerű akció végén Bognár átadásából Melczer megszerezte a vezetést. A góltól felélénkült a találkozó, mezőnyfölényben játszott az MTK, a hazaiak keveset birtokolták a labdát, minden energiájukat a védekezésre fordították, erőfeszítéseiket végül siker koronázta, megőrizték minimális előnyüket a lefújásig.

kf \ sgj \ bdó

MTI 2013. november 30., szombat 20:05

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply