A Manchester Uniteddel tárgyalt Mourinho

2015. May 23. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho
José Mourinho közölte, hogy egyetlen más klubért sem hagyná el a Chelsea-t, közben a portugál szakember a Manchester Uniteddel tárgyalt Petr Cech eladásáról.

José Mourinho a németen kívül már gyakorlatilag minden topligában bizonyított, az idei szezonban a Chelsea-vel angol bajnok lett, de most azt nyilatkozta, hogy ha nem lesz már rá szükség Londonban, akkor kész egy másik angol csapatot is irányítani.

“Ha eljön az a nap, hogy Abramovics úr úgy látja, nem vagyok elég jó a Chelsea-hez, akkor is tovább akarok dolgozni. Ha lesz rá lehetőségem, Angliában tenném mindezt, de amíg nem dönt így, addig eszem ágában sincs távozni, teljesen mindegy, hogy milyen fizetési ajánlattal jön bármelyik klub is” – fogalmazott a portugál mester.

A Manchester Unitedet emlegették korábban, mint Mourinho következő állomáshelyét, ezért is szisszenhettek fel elsőre a Chelsea-szurkolók szombaton, amikor kikerült az internetre néhány fotó, amelyen egy londoni szállodában a szakember a Manchester United vezérigazgatójával, Ed Woodwarddal tárgyal. Ott volt azonban Petr Cech ügynöke is, így hamar világossá vált, hogy a cseh kapus átigazolása lehetett a téma.

Thibaut Courtois érkezésével Cech létszámfelettivé vált a Chelsea-nél, Mourinho pedig már korábban is közölte, hogy elengedi a cseh kapust. A Manchester United kapusa, David de Gea elképzelhető, hogy elhagyja csapatát, és a Real Madridba igazol, az ő helyére érkezhet Cech az Old Traffordra.

A már bajnok Chelsea a vasárnapi utolsó fordulóban azt a Sunderlandet fogadja, amely a 15. helyen áll, és már biztos bennmaradt az első osztályban. A Chelsea győzelmére 4/11 az odds, a döntetlenre 17/4, a vendégek sikerére pedig 17/2 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply