Mihajlovicsot Zenga pótolhatja

2015. May 23. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Sinisa Mihajlovic
A Sampdoria labdarúgócsapatának már a B terve is megvan arra az esetre, ha esetleg Szinisa Mihajlovics edző távozna a szezon végén, nyilatkozta Carlo Osti, a genovaiak sportigazgatója, aki szerint Walter Zenga megfelelően tudná pótolni a szerb szakembert.

Mihajlovic 2006-ban az Internél kezdett el dolgozni segédedzőként, 2008-09-ben a Bolognát, majd a Cataniát és a Fiorentinát is irányította. 2012 áprilisában elvállalta a szerb válogatott vezetését, de másfél év után távozott. 2013 novemberében lett a Sampdoria edzője, a klubot tavaly a 12. helyig vezette, a 2014-15-ös szezon azonban jobban sikerült, két fordulóval a bajnokság vége előtt a 7. helyen áll.

Vasárnap az Empoli otthonában lép pályára, a hazaiak győzelmére 7/5 az odds, a döntetlenre 19/10, míg a Sampdoria vendégsikerére 19/10 szorzóval lehet fogadni. Az Empoli legutóbb 2007. január 21-én verte meg bajnokin a Sampdoriát (2-0), azóta a genovaiak ötször is nyertek, és mindössze egy gólt kaptak.

Mihajlovics szerződése június 30-ig szól, de Massimo Ferrero klubelnök hetven százalékig bízik abban, hogy a szakember marad. Korábban az Interrel, sőt a Manchester Cityvel is hírbe hozták, most a hírek szerint a Napoli szeretné megszerezni Rafael Benítez helyére.

“Nagyon remélem, hogy Mihajlovics velünk marad, de ha távozna, akkor van jelöltünk Walter Zenga személyében. Megfogott a személyisége, a lelkesedése és a szakértelme” – nyilatkozta Carlo Osti sportigazgató. Hozzátette, a klub azon dolgozik, hogy a lejáró szerződésű kulcsembereket, és a kölcsönjátékosként beváltakat megtartsák a következő évadra.

Az egykori 58-szoros válogatott kapus edzőként megfordult mindhárom nagy bukaresti klubnál (National, Steaua, Dinamo), de dolgozott a szerb Crvena zvezdánál és a török Gaziantepspornál, legutóbb pedig a Közel-Keleten vállalt munkát, ahol a szaúdi al-Nasszr és az emírségbeli al-Naszrnál, legutóbb pedig az abu-dzabi al-Dzsaziránál dolgozott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply