Ancelottit Benítez válthatja

2015. May 23. Saturday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti egyre biztosabb, hogy távozik a Real Madrid labdarúgócsapatától, és az AS madridi napilap már azt is tudja, hogy valószínűleg Rafa Benítez lesz az olasz szakember utóda a kispadon.

Mióta a Real Madrid kiesett a Bajnokok Ligájából, és lecsúszott a spanyol bajnoki cím megszerzéséről is, azóta egyre erősödnek a hangok, hogy Carlo Ancelottinak távoznia kell a klubtól. Bár az olasz szakember kijelentette, hogy nagyon jól érzi magát Madridban, a vezetőség részéről nagy a valószínűsége annak, hogy inkább a váltásra szavaznak.

Ugyanakkor Ancelotti sem maradhat sokáig munka nélkül, hiszen Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke a szakember ügynökén keresztül jelezte, szívesen látná ismét a piros-feketék kispadján. A Gazetta dello Sport szerint Berlusconi 50 millió eurót sem sajnálna azért, hogy megszerezze Ancelottit, mármint hajlandó lenne ennyiért megerősíteni a keretet, ha csak ezen múlna az olasz edző visszatérése.

Közben az AS spanyol napilap szerint egyre valószínűbb, hogy a klub korábbi saját nevelésű játékosát, Rafa Benítezt nevezik ki Ancelotti helyére. A jelenleg a Napolit irányító, de korábban a Valenciánál, Liverpoolban, az Internél és a Chelsea-nél is dolgozó spanyol tréner a lap szerint épp “reálos” múltja miatt lehetne népszerű választás a szurkolók körében is, az 55 éves edző ráadásul a madridiak U19-es, majd B-csapatát is irányította már 1990 és 1995 között.

A Real Madrid a spanyol bajnokság szombati zárófordulójában úgy fogadja a 14. helyezett Getafét, hogy már biztosan a második helyen végez a tabellán. A Getafe sem eshet már ki, annak ellenére sem, hogy a legutóbbi öt bajnokiján nyeretlen volt, sőt, négy meccset el is veszített.

A szombat esti meccsen a hazai pályán játszó Real Madrid győzelmére 1/10 az odds, a döntetlenre 10/1, Getafe sikerére pedig 20/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply