A Manchester United új ajánlatot tett Mhitarjan-ért

2016. June 30. Thursday in Hírek, Német Bundesliga

Henrikh Mkhitaryan
Az idei nyár a nagy távozókról szól a Dortmundnál, Hummels a Bayernhez ment, Gündogan a Manchester Cityhez és egyre biztosabb, hogy Henrih Mhitarjan sem marad.

Az örmény támadó középpályást a Manchester United csábítja egyre erőteljesebben, és bár az első ajánlatot még visszadobta a Dortmund, az angolok nem adták fel. “Változott a helyzet, mert a Manchester egy feljavított ajánlattal állt elő” – ismerte el Hans-Joachim Watzke, a Dortmund ügyvezető igazgatója. “Az ilyen helyzetekben mindig több dolgot is figyelembe kell venni, és a végén ezeket összegezve kell meghoznunk a döntést. Hétfőn már ismét edzésbe áll a csapat, úgyhogy a hétvégén kell döntenünk. Már felvettem a kapcsolatot a megfelelő személyekkel, és az elnökség minden körülményt figyelembe véve dönt majd a játékos ügyében” – mondta Watzke.

Mhitarjan nagyon jól teljesített a nemrég véget ért idényben, a Bundesligában 31 meccsen 11 gólt szerzett, ennél csak Marco Reus (12) és Pierre-Emerick Aubameyang (25) lőtt többet. Ebben az idényben majdnem annyi gólt szerzett a bajnokságban, mint a korábbi két dortmundi szezonjában, amikor hármat és kilencet hozott össze. De most nem csak a bajnokságban termelte a gólokat, a BL-ben egyet, az Európa Ligában hetet, a német kupában pedig ötöt szerzett, így összesen 24 góllal zárt, és volt mellette még 32 gólpassza is, ami még inkább visszaadja, mennyire fontos tagja volt a csapatnak. Így aztán érthető, hogy megnőtt iránta az érdeklődés, és a Manchester United által letett új ajánlat, a 40 millió euró fölötti vételárral valószínűleg az a kategória, amire a Dortmund sem tud nemet mondani.

A Dortmund végső győzelmére az új Bundesliga-idényben a szorzó 8.00, a Bayern sikerére 1.12, a Leverkusen bajnoki címére 34.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply