A magyar vb-selejtezőcsoportban Portugália és Svájc

2015. July 26. Sunday in Hírek, Magyar válogatott

Cristiano Ronaldo
Magyarország labdarúgó-válogatottja a 2018-as világbajnokságra való kijutásért Andorrával, Lettországgal, a Feröer-szigetekkel, Svájccal és Portugáliával küzdhet meg.

A 2018-as labdarúgó VB-t Oroszországban rendezik, a világbajnokság selejtezőjének csoportsorsolását Szentpéterváron rendezte a FIFA.

A magyar válogatott a harmadik kalapba került. Az 52 indulót hét csoportba osztották, ezekből az első helyezettek jutnak ki egyből a világbajnokságra, míg a másodikok pótselejtezőn vesznek részt és úgy dönthetik el részvételüket.

Bernd Storck válogatottja a B csoportba került, ahol Andorra, Lettország, a Feröer-szigetek, Svájc és Portugália lesz az ellenfél.

Az A csoportban Hollandiát, Franciaországgal és Svédországgal sorsolták össze, a csoport tagja még Bulgária, Fehéroroszország és Luxemburg.

A C csoportba kapott besorolást Németország, ellenfelei Csehország, Észak-Írország, Norvégia, Azerbajdzsán és San Marino lesz.

Kiegyensúlyozott csatát ígér a D csoport, amelybe Wales került, Ausztria, Szerbia, Írország, Moldova és Grúzia mellé.

Az E csoportba Románia, Dánia, Lengyelország, Montenegró, Örményország és Kazahsztán került, míg az F-ben Anglia, Szlovákia, Skócia, Szlovénia, Litvánia és Málta küzdhet meg egymással az oroszországi részvételért.

A G csoportban a két korábbi világbajnok, Spanyolország és Olaszország mellé Albánia, Izrael, Macedónia és Lichtenstein került besorolásra.

A H csoportban Belgium, Bosznia-Hercegovina, Görögország, Észtország és Ciprus csap össze, míg az I csoportot Horvátország, Izland, Ukrajna, Törökország és Finnország alkotja.

A selejtezőmérkőzések 2016 szeptemberétől 2017 októberéig lesznek megrendezve.

Németország világbajnoki címvédésének a szorzója 5/1, míg Olaszország 2018-as sikerére 20/1, Spanyolország diadalára 7/1 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply