Előreléphet Wilshere

2015. July 26. Sunday in Angol Premier Liga, Hírek

Jack Wilshere
Arsene Wenger eddig főleg védekező feladatokkal bízta meg Jack Wilshere-t, aki a francia menedzser elképzelései szerint egy sorral feljebb léphet.

Anglia válogatottja az elmúlt szezonokban nagyon jól teljesített az Arsenal középpályáján, feladatait sikerrel oldotta meg. Wenger a középpályán is kipróbálta szűrőként Wilshere-t, és a kísérlet jól sikerült, a játékos a nemzeti csapatban is ezen a poszton bizonyíthatott. Ő nemcsak az Arsenalban nyújtott kiemelkedőt, hanem az Eb-selejtezők során a válogatottban is jól megfelelt az elvárásoknak.

A londoniak menedzsere azt tervezi, hogy újabb helyen próbálja ki Wilshere-t, aki a következő idényben több támadó feladatot fog kapni, mint eddig. Arsene Wenger meg van győződve, hogy a sokoldalú játékos képes lesz elvégezni a rábízottakat.

“Jack Wilshere számára ez egy nagy lehetőség, ez lehet az ő szezonja. Bízom benne, hogy ebben az évben elkerülik végre a problémák, és nagy idény vár rá. Elképzelem őt egy támadóbb szellemű felfogásban, és úgy gondolom, hogy képes lesz a harmadik lenni a támadósorban” – mondta Wilshere kapcsán Wenger.

Az Ágyúsok a Chelsea elleni Community Shield-meccsel kezdik a szezont augusztus 2-án: az Arsenal győzelmének a szorzója 9/5, a döntetlenre 12/5, a Chelsea sikerére 7/5 az odds.

Az elmúlt szezonban az Arsenal az FA-kupát, míg a Chelsea az angol pontvadászatot nyerte meg.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply