Erősödött a Milan Mexes szerint

2015. July 26. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Philippe Mexes
Philippe Mexes, az AC Milan hátvédje úgy érzi, hogy csapata erősödött az elmúlt idényhez képest, amit mutat a városi rivális Inter ellen aratott győzelem is.

A védő egy szögletet rúgott kapásból az ellenfél kapujába a 16-os sarkáról félollós mozdulattal, amolyan Zlatan Ibrahimovic-féle gól volt. Ennek a találatnak köszönhetően a Milan 1-0-ra legyőzte az Intert Kínában, Mexes pedig úgy gondolja, hogy a csapat sokkal erősebb lett, köszönhetően az új igazolásoknak is.

“Szerencsére is szükség van ahhoz, hogy ilyen gólt szerezz” – mondta Mexes a góljára, majd a csapat teljesítményéről is beszélt. “Mindent egybevetve úgy érzem, erősödött a Milan. Ezt a mezt mindig megtiszteltetés viselni. Erre kell építenünk a folytatásban, egy csapattá kell váljunk, és követni kell az új vezetőedző, Szinisa Mihajlovics utasításait.”

A Milan a nyáron, 30 millió eurót fizetett Carlos Baccáért a spanyol Sevillának, 20 milliót az AS Romának a középpályás Andrea Bertolacciért, nyolcmilliót a Sahtar Donecknek a brazil támadóért, Luiz Adrianóért. Luca Antonelliért négy és félmilliót pengettek ki a Genoa együttesének, míg a Torino félmilliót kapott Simone Verdiért. A Parma támadója, Jose Mauri ingyen érkezett, akárcsak Rodrigo Ely az Avellinótól.

A Milan e hónapban játszik még a Real Madriddal, majd augusztusban az Audi Kupán vesz részt, ahol a Bayern Münchennel is összeméri a tudását.

A Milan bajnoki címét 10/1 oddsszal lehet megjátszani, míg a Juventus címvédésére 8/13 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply