A Lazio hosszabbítani akar Kloséval

2014. February 17. Monday in Hírek, UEFA Európa Liga

Miroslav Klose

Miroslav Klose római szerződése a nyáron lejár, az olasz fővárosi klub pedig reméli, hogy mihamarabb sikerül megegyezni a rutinos támadóval a folytatásról.

 

Klose 2011 nyarán csatlakozott az olasz egyesület keretéhez, miután világossá vált, hogy nem sikerül állandósítania kezdő helyét a Bayern Münchenben. A német válogatott labdarúgó gyorsan közönségkedvenc lett Rómában, a csatár pedig gólokkal hálálta meg a bizalmat. A rutinos játékos az elmúlt két és fél évben összesen 87 tétmeccsen erősítette a Laziót, és 36 gólt szerzett. Jelenleg érvényben lévő szerződése a nyáron lejár, a klub vezetése pedig bízik benne, hogy Klose hosszabbítani fog.

“Remek a kapcsolatunk Miróval, úgyhogy nem aggódunk a szerződésének a meghosszabbításával kapcsolatban sem. Nagyra értékeljük, amit az egyesületért tett” – jelentette ki a Lazio első embere, Claudio Lotito. Az elnök szerint minden adott a megegyezésre, és ha eljön az ideje, akkor leülnek a játékos képviselőivel tárgyalni a jövőről.

A 35 éves Klose ebben a szezonban 17 meccsen öt gólt szerzett. A német válogatottban 130 alkalommal lépett pályára, és 68 találatot jegyzett.
A Lazio a hétvégén nagy meglepetésre 3-1-re kikapott a fordulót sereghajtóként kezdő Cataniától.

A római csapat csütörtökön az Európa Ligában a bolgár Ludogerecet látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.53, a döntetlenre 4.00, a vendégek sikerére 6.00 a szorzó. Arra, hogy Klose betalál a vendégek kapujába, 2.10 az odds.

A bolgár csapat három ponttal vezeti a bolgár pontvadászatot a Lovech együttese előtt, szombaton a Neftohimik otthonában győzött 3-0-ra.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply