Mazzarri Hernanes profizmusát dicséri

2014. February 17. Monday in Hírek, Olasz Serie A

Walter Mazzarri

Az Inter vezetőedzője nagyon elégedett a januárban igazolt brazil játékával, Hernanes két meccsel ezelőtt csatlakozott a milánóiakhoz, az Inter pedig mindkét meccsen győzni tudott.

 

Hernanes nagyon érzelmesen búcsúzott a Laziótól, miután kiderült, hogy az Inter a téli átigazolási időszak utolsó napján megegyezett a római egyesülettel a vételárát illetően. Hernanes könnyes búcsúval távozott Rómából, de széles mosollyal érkezett Milánóba, az Internél nagy örömmel látták. Hernanes debütáló mérkőzésén az Inter 1-0-ra verte az újonc Sassuolót, és ezzel hatmeccses nyeretlenségi szériát szakított meg, míg szombaton a Fiorentina otthonában diadalmaskodott a milánói gárda.

Utóbbi meccset végigjátszotta a brazil labdarúgó, akinek eddigi teljesítményével maximálisan elégedett az Inter mestere.

“Olyan játékos, aki minden helyzetben tudja, hogy kell kezelni a stresszt. Ő jelentheti a különbséget nálunk, olyan játékos, aki döntő pillanatokban képes a csapata segítségére lenni. A bajnokság korábbi szakaszában sok olyan meccsen vesztettünk pontokat, amelyeket megnyertünk volna, ha már velünk játszik” – dicsérte játékosát Mazzarri.

A szombati győzelemmel az Inter közelebb lopózott legyőzött ellenfeléhez a tabellán, a negyedik Fiorentina előnye már csak öt pont a milánóiak előtt.

Az Inter vasárnap a 15. Cagliarit látja vendégül az olasz bajnokság 25. fordulójában: a hazai siker oddsa 1.44, a döntetlenre 4.20, a vendégek győzelmére 7.50 a szorzó.

A két csapat őszi összecsapása 1-1-es döntetlennel zárult a Cagliari otthonában.

Míg az Inter megszerezte a három pontot legutóbbi két bajnokiján, addig a Cagliari pont nélkül zárta a Sampdoria és a Livorno elleni találkozókat.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply