A lábtörés sem állította meg Ledleyt

2016. June 2. Thursday in Hírek, UEFA EURO-2016

Joe Ledley
Szinte csoda lesz, ha a jövő hét végén kezdődő franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon pályára léphet Joe Ledley, a Crystal Palace középpályása, aki május elején szárkapocscsont-törést szenvedett a Stoke City elleni bajnokin.

Akkor a helyi sajtó már azt írta, semmi esélye sincsen az Eb-szereplésre, ezek után a döbbenet erejével hatott, hogy Chris Coleman szövetségi kapitány mégis nevezte őt a walesiek 23-as keretébe.

“Van még másfél hetünk az első Európa-bajnoki mérkőzésig, addig folyamatosan figyeljük Joe állapotát, és majd eldől, hogy a szlovákok vagy az angolok ellen számolhatok-e vele. Sajnos nem tudjuk megmondani, mikor lesz játékra kész állapotban, noha most úgy gondoljuk, hogy már az első meccsen való játékára is jó az esély” – nyilatkozta Coleman.

“Edzett már velünk és jól mozgott. Ő fontos játékosa ennek a fantasztikus csapatnak, megérdemli, hogy ott legyen az Eb-n” – tette hozzá a kapitány, aki azt is elárulta, hogy Joe Allen és Hal Robson-Kanu kisebb sérüléssel bajlódik, így a svédek elleni, vasárnapi barátságos mérkőzésen nem számol velük.

A walesiek győzelmére a szorzó 4.00, a döntetlenre 3.30, míg a svédek hazai sikerére 2.00.

A walesiek 23 fős kerete:

 

  • Kapusok: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Danny Ward (Liverpool), Owain Fon Williams (Inverness)
  • Hátvédek: Ben Davies (Tottenham), Neil Taylor (Swansea City), Chris Gunter (Reading), Ashley Williams (Swansea City), James Chester (West Bromwich), Ashley Richards (Fulham), James Collins (West Ham United)
  • Középpályások: Aaron Ramsey (Arsenal), Joe Ledley (Crystal Palace), David Vaughan (Nottingham Forest), Joe Allen (Liverpool), Jonathan Williams (Crystal Palace), George Williams (Fulham), Andy King (Leicester City), Dave Edwards (Wolverhampton)
  • Csatárok: Gareth Bale (Real Madrid), Hal Robson-Kanu (Reading), Sam Vokes (Burnley), Simon Church (Milton Keynes), David Cotterill (Birmingham City)

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply