A keleti rangadót a Diósgyőr nyerte

2015. May 23. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Nyíregyháza otthonában a Diósgyőr fordított és 2-1-re nyert a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Nyíregyháza Spartacus FC – Diósgyőri VTK 1-2 (1-0)

Nyíregyháza, 3624 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Fodor (16.), illetve Grumic (77.) Boros (90.)
sárga lap: Halenár (64.) illetve Grumic (27.), Koman (52.), Németh (76.)

  • Nyíregyháza: Ovszijenko – Szokol (Rezes, 65.), Fodor, Kovacevic, Ivanovs, Bosnjak – Zofcák, Arziani (Abdouraman, 78.) – Kostic, Halenár (Seydi, 86.) – Pekár
  • Diósgyőr: Antal – Nemes, Németh, Alves, Okuka, Ho-Jung – Egerszegi (Koman, 62.), Bognár, Gosztonyi, Bacsa (Takács, 62.) – Grumic (Boros, 88.)

Komoly rendőri készültség mellett, a szurkolótáborok parázs szópárbajával rajtolt a mérkőzés, amelyet a hazaiak kezdtek jobban.

Több mint negyedóra játék és egy kihagyott helyzet után megszerezte a vezetést Mátyus János csapata. A közönség által hajtott nyírségiek támadtak többet, a Diósgyőrnek nem sikerült kihasználnia a lehetőségeit.

A második félidőt a vendégek kezdték jobban, a Nyíregyháza visszavett korábbi tempójából. Az aktívabb támadójáték révén kiegyenlített a Diósgyőr, sőt, a hajrában a vezetést is megszerezte egy letámadásból. A nyírségieknek a hátralévő időben már nem sikerült kiegyenlíteniük, így vereséggel búcsúztak közönségüktől az utolsó hazai mérkőzésükön.

hvzs \ slr \ kvs

MTI 2015. május 23., szombat 20:32

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply