A Kecskemét legyőzte a Kaposvárt

2013. December 7. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kecskemét hazai pályán 2-1-re legyőzte a sereghajtó Kaposvár együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 17. forduló:

 

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Kaposvári Rákóczi 2-1 (2-1)

 

Kecskemét, 400 néző, v.: Becséri
gólszerzők: Kovács (1., öngól) Gréczi (21.), illetve Thian (39.)
sárga lap: Patvaros (53.), Nagy P. (77.), illetve Zámbó (8.), Kovács O. (51.), Petrache (78.), Coroian (81.), Balázs B. (86.)

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano:

 

Németh V. – Gyagya (Mogyorósi, a szünetben), Karan, Varga R., Farkas A. – Vukasovic, Nagy P., Patvaros – Barry (Forró, 66.), Balázs Zs., Gréczi (Bulajic, 85.)

 

Kaposvári Rákóczi:

 

Ranilovic – Földes, Kovács O., Petrache, Zámbó (Vrucina, 63.) – Pavlovic, Balázs B., Coroian (Oláh, 81.), Thian, Bőle – Waltner (Markus, 63.)

 

A Kecskemét már az első percben Kovács öngóljával megszerezte a vezetést, majd a sorozatban harmadik mérkőzésén is eredményes Gréczi góljával növelte előnyét. A félidő előtt Thian 17 méteres lövéssel szépített. A második félidőben a Kaposvár megpróbált egyenlíteni, enyhe mezőnyfölényben játszott, de a sok pontatlan átadás miatt támadói nem tudtak komoly gólhelyzetet kialakítani. A Kecskemét nagyrészt csak az eredmény megtartásáért küzdött, és végül elérte célját.

bgj \ sgj \ bpt

MTI 2013. december 7., szombat 18:09

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply