A Hull a kupában is bizonyítana

2014. February 17. Monday in Egyéb, Hírek

Curtis Davies

Hétfőn is rendeznek egy mérkőzést az angol FA-kupa nyolcaddöntőjében, a második ligás (Championship) Brighton & Hove Albion az élvonalban (Premier League) szereplő Hull Cityt látja vendégül.

 

A vendégek az első osztályban a 13. helyet foglalják el, a kieső zónától azonban mindössze három pontra vannak. Steve Bruce menedzser számára éppen ezért a Premier League a legfontosabb, fia, Alex viszont úgy véli, két fronton is képesek lehetnek megállni a helyüket – főleg úgy, hogy a kupában már a nyolc közé kerülés a tét, a Wembley-ben való szereplés pedig igen vonzó minden játékosnak.

“A bajnoki szereplés mindennél fontosabb, viszont ha esélyed van a Wembley-ben játszani, az igen húzós érv, mert egész életedben ezért küzdesz keményen” – mondta a Hull védője. “Ha bennmaradunk az élvonalban és a kupában is jól szerepelünk, az a legjobb szituáció a számunkra. Nagyon sok magabiztosságot lehet meríteni egy győztes meccsből, legyen az bajnoki- vagy kupameccs. Ez hétfő este sem lesz másképpen, egy siker nagy lökést adhat a másik sorozatban való szerepléshez is.”

A Hull korábban a Southend Unitedot és a Middlesbrough-t búcsúztatta, a sorsoláskor pedig nagy szerencséje volt, hogy elkerülte a nagycsapatokat. A párharc győztese a negyeddöntőben majd a Sunderlandet fogja fogadni. A Brighton hazai pályán ejtette ki a Readinget, a Port Vale-t pedig idegenben tudta legyőzni.

A Championshipben a dél-angliai együttes a hetedik helyen áll, tehát még harcban van a rájátszást érő helyekért. Legutóbbi két bajnokiját megnyerte odahaza: előbb a Doncaster Roverst, majd a Leeds Unitedet verte 1-0-ra. Hazai környezetben jól megy a Brightonnak, legutóbbi hét tétmeccséből ötöt is megnyert, köztük a listavezető Leicester City ellenit is, négy találkozó óta pedig még gólt sem kapott.

A Brighton & Hove Albion hétfő esti győzelmét 2.55 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, a vendég Hull City sikerére pedig 3.10 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply