A hozzáállás számít Dárdainak

2015. June 5. Friday in Hírek, Magyar válogatott

Priskin Tamás
Dárdai Pál szerint elképzelhető, hogy a magyar válogatott játékosai kicsit fáradtak lesznek Litvánia ellen, ám a pénteki barátságos meccsen nem az eredmény, hanem a hozzáállás lesz a fontos a kapitány számára.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön már a litvánok elleni meccs helyszínén, Debrecenben tartott sajtótájékoztatót, amelyen hangsúlyozta, hogy a pénteki meccsen nem az eredmény a lényeges.

“Jó hozzáállást várok, ugyanúgy, ahogy a tegnapi és a tegnapelőtti edzésen” – mondta Dárdai Pál. “A srácok keményen dolgoztak az elmúlt napokban, ezért lehet, hogy nem lesznek igazán frissek, de ezt a hetet feláldoztuk erre. Az a fontos, hogy jó ritmusban, jó hozzáállással futballozzunk, az eredmény ehhez képest másodlagos lesz. Bízom a jó közönségben, és abban, hogy hajtani fognak a játékosok a nekik jutó időben. A mérkőzés után a kerettagok kapnak még némi terhelést, majd hazamehetnek pihenni egyet, és jövő hét elejétől jön az éles történet”.

A magyar szövetségi kapitány hozzátette, hogy a felkészülési meccsen a feladat, hogy a gárda felkészüljön a finnek elleni tétmeccsre, és még jobban összekovácsolódjon. Dárdai kiemelte, hogy a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőn ugyanakkor már az eredmény lesz a fontos, mindenképpen nyerni akar a Hertha BSC vezetőedzője.

“Aki megnézte az eddigi mérkőzéseinket, látta a játékunkban a szervezettséget, erre szeretnénk építeni, ugyanakkor a litvánok ellen meg fogjuk próbálni feljebb tolni a csapatot, előrefelé védekezni, és majd kiderül, érdemes-e ezzel próbálkozni, vagy nem” – árulta el Dárdai.

A magyar válogatott sikerének az oddsa 8/15, a döntetlenre 14/5, a litvánok győzelmére 11/2 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply