Maradni akar Di Maria

2015. June 5. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Angel di Maria
Angel di Maria, a Manchester United argentin labdarúgója kapcsán felmerült a távozás lehetősége is, ám ő kijelentette, hogy nem akarja elhagyni az Old Traffordot.

Az argentin labdarúgó tavaly nyáron azután döntött a váltás mellett, hogy kiderült, a Real Madrid megerősíti a középpályát, és neki ennek megfelelően egyre nagyobb konkurenciával kellett volna megküzdenie a csapatba kerülésért. A Manchester United végül angol átigazolási rekordot jelentő összegért szerződtette a labdarúgót, Di Maria 82 millió euróért cserébe cserélt csapatot.

Az argentin azonban az Old Trafforrdon sem találta meg a számítását, Louis van Gaal sem tudott állandó lehetőséget biztosítani neki a kezdőcsapatban. Az argentin középpályás elvesztette a harcot a manchesteri konkurenciával szemben is, március 4-e óta nem volt kezdőcsapat tagja a bajnokságban, ennek megfelelően ismét felmerült távozásának a lehetősége.

Di Mariát a Paris Saint-Germain és a Bayern München vinné, az argentin azonban reméli, hogy a közelgő Copa Americán képes lesz olyan teljesítményre, amellyel bizonyítani tud Van Gaalnak.

“Ez volt az első szezonom Manchesterben, és ez egy nagyon kemény év volt. Itt minden új volt a számomra, új csapat, új bajnokság, és a pontvadászat keményebb, mint a spanyol volt. Nem is tagadom, hogy nem sikerült zökkenőmentesen a beilleszkedés. De most jön a Copa America, aztán pedig visszamegyek Manchesterbe, hogy bizonyítsam, többre vagyok képes annál, amit eddig mutattam” – jelentette ki Di Maria.

A ránk váró Premier League-idény kapcsán a Manchester United bajnoki elsőségének az oddsa 5/1, míg arra, hogy az első négyben végez a csapat, 1/4 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply