Messit tiszteli Morata, de nem fél tőle

2015. June 5. Friday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Alvaro Morata
Morata szerint csapatának a világ legjobbjától sincs félnivalója, mert a Juventus védelme képes megállítani a Barcelona argentin világklasszisát is.

Alvaro Morata ugyan az Atletico Madridban kezdett futballozni, de később a városi riválisnál teljesedett ki a karrierje, 2010-ben lett a Real Madridban profi futballista. A támadó tavaly döntött úgy, hogy a biztosabb játéklehetőség reményében a Juventusba igazol, és a jelek szerint nem kell megbánnia döntését. Alvaro lényegesen több lehetőséghez jutott Torinóban, ráadásul a csapattal bajnoki címet és kupát nyert, valamint esélye van triplázni is, a Bajnokok Ligája döntőjében a Barcelona lesz az ellenfele.

Morata természetesen jól ismerheti az ellenfelet, tekintve, hogy évekig az egyik legnagyobb riválist erősítette, ennek megfelelően volt már alkalma Lionel Messi ellen is játszani. A kiváló támadó tisztában van vele, hogy az argentin elképesztő idényt fut, ám nem ijed meg a számoktól.

“Nem tartok Messitől, teljesen más dolgok rémisztenek meg az életben. A csapatom minden tagja tiszteli Messit, ő és Cristiano Ronaldo mindenki felett vannak jelenleg a világ labdarúgásában. De nekünk kiváló a védelmünk, amely majd megoldja ezt a feladatot is” – mondta magabiztosan Morata.

A királyiak nevelése nem tagadja, hogy madridi múltja külön motiváció.

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem így van. Hosszú ideig játszottam ott, sok minden köt oda. A Juventus Barcelona elleni győzelme a torinói és a madridi hívek számára is nagy öröm lenne” – tette hozzá a spanyol.

A Barcelona rendes játékidőben elért szombati diadalának az oddsa 8/13, a döntetlenre 16/5, a Juventus 90 perces győzelmére 5/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply