Menesztette a Milan Inzaghit

2015. June 5. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Filippo Inzaghival szerződést bontott a Milan, a hírek szerint Szinisa Mihajlovics veheti át az olasz szakember pozícióját.

A Milan az elmúlt két évben három edzőt fogyasztott el, 2014 elején még az idén a Juventusszal csúcsra jutó Massimiliano Allegri vezette a gárdát, majd Clarence Seedorf vette át a szakmai irányítást. Azonban a hollanddal sem volt elégedett a klubvezetés, miután a Milan lecsúszott a nemzetközi kupaindulást érő helyekről. A nyáron Seedorf egykori csapattársa, a korábban az ificsapatot irányító Inzaghi ült le a kispadra, de vele sem táltosodott meg a csapat, ebben az idényben már szinte esélye sem volt kiharcolni a nemzetközi porondon való indulást, a 10. helyen végzett.

Inzaghi félreállítása már szezon közben is felmerült, de Silvio Berlusconi a szezon végéig nem mozdította el a helyéről a szakembert. A bajnokság vége után először a Real Madridtól menesztett Carlo Ancelotti neve merült fel, ám a korábbi sikeredző nem vállalta a megbízást. Olasz lapinformációk szerint csütörtökön Berlusconi már Szinisa Mihajloviccsal tárgyalt, aki az elmúlt szezont a Sampdoriánál töltötte. A megbeszélés után pénteken a Milan hivatalosan is bejelentette, hogy Inzaghival szerződést bontanak.

Közben az is eldőlt, hogy Walter Zenga lesz Mihajlovics utóda a genovaiaknál, az egykori válogatott kapus játékos pályafutása során védett a Sampdoriában is. Szintén csütörtökön jelentették be, hogy az Empolinál is új edzővel vágnak neki a nyári felkészülésnek, ugyanis a bennmaradást kiharcoló Maurizio Sarri felmondott, a hírek szerint a Cagliari csábítja a szakembert.

Az olasz másodosztályban még folyik a küzdelem a feljutásért és a bennmaradásért, utóbbi kapcsán szombaton a Modena és a Virtus Entella csap össze. A két gárda párharcának első meccse 2-2-es döntetlennel zárult.

A Modena győzelmének az oddsa 19/20, a döntetlenre 23/10, a Virtus Entella sikerére 3/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply