A Galatasarayban folytatja Podolski

2015. July 5. Sunday in Egyéb, Hírek

Lukas Podolski
Lukas Podolski három évre szerződött le a Galatasaray labdarúgócsapatához, a világbajnok focista elárulta, hogy döntésénél figyelembe vette a szülei véleményét is.

Podolski Kölnben kezdte a pályafutását, ahol kisebb müncheni megszakítástól eltekintve összesen nyolc szezont töltött. 2012-ben az Arsenalba igazolt, és azonnal el is nyerte Arsene Wenger bizalmát. A menedzser akkor 42 meccsen adott neki lehetőséget a bizonyításra, és a támadó ezt 16 góllal hálálta meg. Azonban már a tavalyelőtti idényben elvesztette helyét a kezdőben, de ettől függetlenül a német válogatottban továbbra is számítottak rá.

Bár világbajnokságot nyert 2014-ben Brazíliában Németországgal, mégis biztos volt, hogy Wenger csak a padon biztosít helyet számára, és ez így is lett, az ősszel egyszer sem volt kezdő az Arsenalban. Ezért az Interhez távozott, de a milánóiaknál sem vert gyökeret, valamivel több lehetőséget kapott, de Roberto Mancini sem tartott igényt a játékára.

Podolski a hétvégén megegyezett a Galatasaray vezetőivel, állítólag három évre kötelezte el magát a török bajnokhoz.

“A Galatasaray már az elmúlt években megkeresett, de idén még nagyobb volt az érdeklődés. A szüleim arra biztattak, hogy fogadjam el az ajánlatot” – nyilatkozta Lukas Podolski.

A szorzó a Galatasaray Bajnokok Ligája győzelmének 150/1, míg a Barcelona címvédésére 10/3, arra, hogy az Arsenal nyeri a legrangosabb európai kupasorozatot, 25/1.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply