A Fenerben folytathatja Van Persie

2015. July 11. Saturday in Egyéb, Hírek

Robin van Persie
Eddig sokan csak a lapok találgatásának hitték, hogy a Fenerbahce csapata Robin van Persie-t, a Manchester United holland válogatott csatárát szeretné megszerezni, de pénteken a törökök hivatalosan is megerősítették az érdeklődést.

A 31 éves, 98-szoros válogatott helyzete Louis van Gaal alatt vált nehézzé az angol klubnál, a volt holland kapitány kijelentette, hogy nála Wayne Rooney az aki előnyt élvez.

“A Fenerbahce elkezdett tárgyalni Robin Van Persie-vel és a Manchester Uniteddel” – írta a Fenerbahce Twitter-oldala. Robin van Persie 2012-ben igazolt az Arsenaltól a Manchester Unitedbe, az elmúlt szezonban azonban mindössze tíz gólt szerzett.

Több angol lap már kész tényként ír arról, hogy a Bayern München világbajnok játékosa, Thomas Müller a Unitedben folytathatja, az angolok állítólag 60 millió fontot kínált a 25 éves játékosért.

A United augusztus 8-án hazai pályán, a Tottenham ellen kezdi meg a 2015/16-os bajnoki idényt, a Manchester United győzelmére 4/6 a szorzó, a döntetlenre 11/4, míg a Spurs idegenbeli sikerére 4/1.

A Fenerbahce már 27 millió eurót költött erősítésre, Nani mellett érkezett három brazil, Fernandao, Fabiano és Josef de Souza, a dán Simon Kjaer, a szenegáli Abdoulaye Ba és a török Sener Özbayrakli.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply