A Derby nagyobb hangsúlyt fektet a védekezésre

2014. February 17. Monday in Angol Championship, Hírek

Steve McClaren, az angol Championshipben szereplő Derby County menedzsere szeretné, ha a szezon utolsó harmadában csapata minél több mérkőzést hozna le kapott gól nélkül, hiszen az elmúlt időszakban ez kevésbé sikerült.
Steve McClaren

Steve McClaren szerint a Derby County folyamatosan fejlődik.

Remek győzelmet aratott egy héttel ezelőtt a Derby, mindhárom pontot sikerült otthon tartania a szintén feljutásra hajtó Queens Park Rangersszel szemben. A County így 55 pontos, míg a harmadik QPR-nak 56, a második Burnley-nek pedig 60 pontja van, utóbbi pedig már eggyel több mérkőzésen van túl. Az élen továbbra is magabiztosan áll a Leicester City, előnye hét pont.

A Derbynek maga mögé is kell tekingetnie, hiszen a Nottingham Forest és a Reading szorosan üldözi, éppen ezért a tabella második felében tanyázó együttesek ellen győznie kell – McClaren szerint pedig még édesebb lenne a siker, ha gólt sem kapnának.

“Fontos volt, hogy a QPR ellen megőriztük a hálónkat a góltól, mert a Yeovil Town és a Birmingham City ellen is sokat kaptunk” – mondta a klubnál a ’80-as években játékosként is megforduló McClaren. “Számomra nagyon fontos, ha ellenfelünk nem talál be. Az utóbbi hetekben erre fektettük a hangsúlyt, ami a hazai mérlegünkön látszik is, hiszen a QPR előtt a Brighton sem tudott nekünk gólt lőni.”

A korábban angol szövetségi kapitányként is tevékenykedő szakember elmondta, csalódottak voltak az öt gól miatt, amit a Yeoviltól és a Birminghamtől összesen kaptak, de tudják, hogy visszatértek a helyes útra, amit a Queens Park elleni 1-0-s siker is igazolt.

Kedd este a Sheffield Wednesday otthonában vendégeskedik a Derby. A hazaiak győzelmét 3.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a “kosok” sikerére pedig 2.25 az odds. A sheffieldiek nincsenek rossz formában, de így is csak a 17-ek a 24 csapatos bajnokságban. Szombaton is játszik a County, akkor majd a most 15. Bournemouth-t fogadja.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply