A Barcelona Fekir kedvence

2015. December 1. Tuesday in Egyéb, Hírek

Nabil Fekir
A francia Ligue 1-ban szereplő Olympique Lyon támadója, Nabil Fekir nem sieti el a klubváltást, de egy nap majd a Barcelonában szeretne játszani.

Az ötszörös francia válogatott Fekir szeptemberben súlyos térdsérülést szenvedett, ami miatt elképzelhető, hogy az egész szezont ki kell hagynia, így pedig a nyári Európa-bajnoki szereplése is erősen kérdéses. Több nagycsapat figyelmét is felkeltette, így például az angol Arsenalét, de jövőre még szeretne a Lyonban játszani – egy napon pedig talán a Barcelonát fogja erősíteni.

“Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő” – mondta a 22 éves játékos a L’Equipe-nek. “Mivel nem játszottam túl sok meccset idén, értelemszerűen jövőre is itt akarok még maradni. Ha egyszer sorba fognak értem állni a klubok, majd kiderül, hol fogok a jövőben játszani. Sok álmom van, de ezekről nem fogok most beszélni. Előbb szeretnék ismét pályára lépni, a legjobbamat nyújtani a Lyon szerelésében, aztán csatlakozni egy sztárcsapathoz. A kedvencem a Barcelona, de még sokat kell dolgoznom.”

Fekir az idei szezonban négy bajnokin lépett pályára, négy gólt és egy gólpasszt össze is szedett, majd a térdsérülését is, ami miatt hónapokra kidőlt. A Lyon érzi is a hiányát, mert bár negyedik a tabellán, borzasztóan gyengén teljesít még így is: legutóbbi öt tétmeccséből négyet is elveszített. A csapat másik gólvágója, Alexandre Lacazette lassan kezdi visszanyerni tavalyi formáját, 13 bajnokin hat gólnál tart.

A Lyon kedd este a tabella-10. Nantes vendége lesz. A hazaiak győzelmére a szorzó 3.60, a döntetlenre 3.25, a vendég Olympique Lyon sikerére pedig 2.15.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply