A Bajnokok Ligájában hatalmas párharcok

2016. August 26. Friday in Egyéb, Hírek

Trophy
Monacóban kisorsolták a 2016-17-es Bajnokok Ligája csoportkör beosztását. A sorsolás szabályai szerint figyeltek arra, hogy azonos nemzetiségű csapatok ne kerüljenek össze egymással, a négy kalapban történő kiemeléssel azt azonban nem tudták elkerülni, hogy legyenek bombaerős és gyengébb négyesek.

A címvédő Real Madrid az F csoportban a Borussia Dortmunddal játszik, a felek 2012-13-ban elődöntőt vívhattak egymással, akkor a németek jutottak tovább (4-1, 0-2), három éve viszont a negyeddöntőben a Real visszavágott (3-0, 0-2). A csoportban ott van még Cristiano Ronaldo első klubja, a Sporting, illetve az a Legia, amelyet a magyar válogatott csatár, Nikolics Nemanja erősít.

A D csoportban a Bayern München ismét összefut az Atlético Madriddal, amely tavasszal az elődöntőben búcsúztatta, a két nagyágyúnak nem örül a holland PSV Eindhoven, illetve a története első BL-csoportkörét játszó orosz Rosztov, amely éppen holland riválist, az Ajaxot búcsúztatott.

Pep Guardiola jelenlegi klubja, a Manchester City a menedzser korábbi csapatával, a Barcelonával került össze a C csoportban, de a négyes tagja az a Mönchengladbach is, amely tavaly szintén egy csoportban volt az angolokkal.

A BL-újonc Leicester nem acélos csoportba került, az angolok a Porto, Bruges, FC Köbenhavn hármassal harcolhatnak a továbbjutásért. A Leicester a hét végén a Swansea Cityt fogadja, a hazaiak győzelmére 1.72 az odds, a döntetlenre 3.75, míg a vendégek sikerére 5.50 szorzóval lehet fogadni.

A BL csoportbosztása:

 

  • A csoport: PSG, Arsenal, Basel, Ludogorec
  • B csoport: Benfica, Napoli, Dinamo Kijev, Besiktas
  • C csoport: Barcelona, Manchester City, Mönchengladbach, Celtic
  • D csoport: Bayern München, Atlético, PSV Eindhoven, Rosztov
  • E csoport: CSZKA Moszkva, Leverkusen, Tottenham, Monaco
  • F csoport: Real Madrid, Dortmund, Sporting, Legia
  • G csoport: Leicester, Porto, Bruges, FC Köbenhavn
  • H csoport: Juventus, Sevilla, Lyon, Dinamo Zagreb

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply