by

Labdarúgó NB I – MTK-győzelem a Videoton ellen

2012. October 20. Saturday in Eredmények, Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az MTK Budapest hazai pályán 3-2-re legyőzte a Videoton együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Az Európa Liga csoportküzdelmeiben érdekelt székesfehérváriak az újabb vereséggel immár öt bajnoki mérkőzés óta nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

MTK Budapest-Videoton FC 3-2 (2-0)

Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Németh Á.
gólszerzők: Tischler (21., 87.), Csiki (33.), illetve Nikolics (81., 11-esből), Sándor Gy. (92.)
sárga lap: Kelemen (35., 90.), Wolfe (42.), Hegedüs (80.), illetve Sándor Gy. (72.)
piros lap: Kelemen (90.)

Labdarúgás - OTP Bank Liga - MTK Budapest-Videoton FC

Budapest, 2012. október 19.
Az MTK játékosa, Dragan Vukmir (b) és Nikolics Nemanja, a Videoton csatára küzd a labdáért a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott MTK Budapest-Videoton FC mérkőzésen a Hidegkuti Nándor Stadionban 2012. október 19-én.
MTI Fotó: Kovács Tamás

MTK Budapest:

Hegedüs L. – Wolfe, Vukmir, Hidvégi, Vadnai – Könyves (Ladányi, 67.), Kelemen, Kanta J., Nikházi (Pölöskei, 90.), Csiki (Pál, 90.) – Tischler

Videoton FC:

Bozovic – Brachi, Vinicius, Kaká (Paraiba, 67.), Szolnoki – Oliveira (Kovács I., a szünetben), Mitrovic, Sándor Gy., Tóth B. (Gyurcsó, a szünetben), Walter Lee – Nikolics

Mindkét csapat nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, amit egy-egy kimaradt nagy helyzet jelzett. Az MTK – Vinicius hibáját kihasználva – második lehetőségét már értékesítette, ezt követően pedig átengedte a kezdeményezést a vendégeknek. A Videoton hiába játszott mezőnyfölényben alig-alig veszélyeztette a hazaiak kapuját, míg a fővárosiak egy gyors ellentámadás végén növelték előnyüket.
A folytatásban is a székesfehérváriak játszottak fölényben, de az MTK szervezett védekezésének ellenszerét nem találták, mígnem a hajrá kezdetén büntetőből sikerült szépíteniük. Ezt követően bár “egykapuzott” a Videoton, egy újabb kontrából az MTK eldöntötte a mérkőzés sorsát, noha Paulo Sousa vezetőedző csapata a hosszabbításban még Sándor György bombagóljával szépített.

sgj \ sgr \ pdm

MTI 2012. október 19., péntek 18:59

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply