by

Kikapott a Dunaújváros Pápán

2015. March 7. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Pápa egy góllal nyert a vendég Dunaújváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati alsóházi mérkőzésén.

 

A hazai együttesnek ez volt a negyedik győzelme a szezonban, így 12. a tabellán, míg az újvárosi csapat a kiesést jelentő, 15. helyen maradt.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Dunaújváros 1-0 (0-0)

Pápa, 1000 néző, v: Andó-Szabó
gólszerző: Seye (59.)
sárga lap: Sluka (42.), Popin (90.), illetve Hidvégi (50.)

Pápa: Szűcs – Jagodics (Sluka, 23.), Csizmadia, Bogunovic, Frizoni – Király, Nagy T., Pongrácz (Gál, 90.), Stieber A. – Seye (Waltner, 73.), Popin

Dunaújváros: Nagy G. – Villám, Farkas V., Hidvégi, Csehi – Lázár Zs., Böőr (Thiago, 84.), Nikházi – Orosz, Eppel (Godslove, 75.), Petneházi (Jakab, 79.)

Kiegyenlített, de jobbára mezőnyjátékkal telt első félidőt láthatott a Perutz Stadion közönsége. A legnagyobb izgalmat a hazaiaknak megítélt tizenegyes jelentette, Csizmadia büntetőjét azonban Nagy Gergő hárította, így gól nélküli döntetlennél vonultak szünetre a csapatok.

A folytatásban megélénkült a meccs, lendületesebb lett a játék, ennek nyomán valamivel kevesebb mint negyedóra után a Pápa – összességében megérdemelten – vezetéshez jutott. A Dunaújvárost felrázta a bekapott gól, az egyenlítésre azonban nem futotta az erejéből.

skt \ sgr \ kvs

MTI 2015. március 7., szombat 18:05

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply