by

Guzmics Lengyelországba igazolt

2014. September 11. Thursday in Egyéb, Hírek

Guzmics Richárd egy plusz kétéves szerződést kötött a Wisla Krakow labdarúgócsapatával. A 27 éves válogatott játékos a váltás előtt kikérte a Lech Poznannál légióskodó Lovrencsics Gergő véleményét is.

Generic

A Haladás egykori labdarúgója kapcsán már a napokban felmerült, hogy Lengyelországba igazol, a hír szerdán vált hivatalossá, miután Guzmics átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A 27 éves hátvéd egy plusz kétéves szerződést kötött a lengyel gárdával.

“Már fél évvel ezelőtt is volt ajánlatom Lengyelországból, akkor beszéltem is Lovrencsics Gergővel, aki meggyőzött, hogy érdemes oda igazolnom. A körülmények tökéletesek, és az emberek is nagyon kedvesek velem. Az elmúlt hónapokban több ajánlatom is volt Ausztriából, edzettem a Blackburn Roversnél, ám akkor a tulajdonos máshogy döntött” – mondta Guzmics, aki a Wislával való tárgyalásakor is kikérte a Lech Poznan magyar légiósának a véleményét.

“Azt hallottam, hogy Lengyelországban nagyobb hangsúlyt fektetnek a technikai dolgokra, remélem, hogy mihamarabb alkalmazkodni tudok a körülményekhez” – tette hozzá Guzmics.

A magyar védő új csapata jelenleg még veretlen a lengyel pontvadászatban, és egy pont előnnyel vezeti a tabellát a Gornik Zabrze előtt. A Wisla története során 14 alkalommal nyerte meg a lengyel bajnokságot.

A listavezető krakkóiak a hétvégén a jelenleg utolsó előtti Zawisza Bydgoszcz otthonába látogatnak: a hazai győzelem oddsa 3.10, a döntetlenre 3.25, a vendégek sikerére 2.30 a szorzó.

A két gárda legutóbbi meccsét a Wisla megnyerte hazai pályán, ám előtte a Zawisza Bydgoszcz idegenben és hazai környezetben is legyőzte Guzmics csapatát.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply