Zürich vs. Mönchengladbach – 2014/10/02

2014. October 2. Thursday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Európa Liga

FC Zürich VS

UEFA Európa Liga

2014/10/02 21:05 (CET),

Letzigrund Stadion

Borussia Mönchengladbach
Csoport pozíció: 4 Csoport pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, A csoport, 2 kör: a svájci Zürich otthonában fogadja a német Borussia Mönchengladbachot.

Az első fordulóban a Zürich Ciprusba látogatott az Apollonhoz és nem kis meglepetésre 3-2 arányú vereséget szenvedett. A ciprusiak góljait Papoulis, Gullon és Koch (öngól) szerezték, a svájciaktól Rikan és Yapi-Yapo voltak eredményesek.

Az Apollon elleni mérkőzés után a Zürich még három meccset játszott, egyet a Svájci Kupában, kettőt pedig a bajnokságban. A kupameccsen hosszabbítás után 2-1-re nyerni tudott a Black Stars ellen, majd a svájci Super Leagueben az Aaraut látta vendégül és 0-0-ás döntetlent ért el, végül az utolsó bajnoki mérkőzésén a Young Boys vendége volt és 2-1 arányban alulmaradt. A Zürich a Super League táblázatában 10 forduló után a második.

A Borussia Mönchengladbach a spanyol Villarrealt látta vendégül az első körben és csak 1-1 arányú döntetlent ért el velük. A német gólt Herrmann szerezte, míg a spanyoloktól Uche volt eredményes.

A Villarreal elleni találkozó után a Mönchengladbach három bajnoki mérkőzést játszott, az elsőn a Köln vendége volt és 0-0-ás döntetlent ért el, a másodikon a Hamburger SV-t látta vendégül és győzte le 1-0-ra, míg az utolsó fordulóban a Paderborn vendége volt és 2-1-re sikerült nyernie. A Mönchengladbach a Bundesligában 6 forduló után a 2. helyen tartózkodik.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 3.50 1 | 3.50 Unibet X | 3.50 X | 3.50 Unibet 2 | 2.15 2 | 2.15 Winmasters

A szakemberek a vendégeket látják esélyesebbnek, de figyelembe kell venni azt, hogy a svájciak hazai pályán játszanak és végre bizonyítani akarnak saját közönségük előtt.

Urs Meier vezetőedző a győzelmet kéri ezen a mérkőzésen tanítványaitól, a pályára a legjobbjait fogja küldeni, Etoundi, Chikhaoui, Yapi-Yapo, Kukeli, Koch és Kecojevic biztosan ott lesznek a zöld gyepen.

A Borussia Mönchengladbach részéről Lucien Favre kapitány szintén győzni küldi a pályára tanítványait, ők az esélyesebbek, de nem bízhatják el magukat a svájci csapat otthonában, a pályára lépők között több mint valószínű, hogy ott lesz Raffael, Herrmann, Kramer, Traore, Xhaka, Dominguez és Sommer is.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Zürich 10 5 3 2
Mönchengladbach 10 5 4 1

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Zürich – hazai 5 2 2 1
Mönchengladbach – vendég 5 3 2 -

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen a két együttes nem fog bírni egymással. Tippem tehát X-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Döntetlen | 3.50 Döntetlen | 3.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/10/02, 11:09

Related Articles

Leave a Reply