Wolfsburg vs. Lille – 2014/10/02

2014. October 2. Thursday in Elemzés, Foci elemzés, Foci tippek, PRÉMIUM tartalom, UEFA Európa Liga

VFL Wolfsburg VS

UEFA Európa Liga

2014/10/02 19:00 (CET),

Volkswagen Arena

LOSC Lille Métropole
Csoport pozíció: 4 Csoport pozíció: 2
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, H csoport, 2 kör: a német Wolfsburg fogadja otthonában a francia Lillet.

A Wolfsburg az első körben az Everton vendége volt és 4-1 arányú vereséget szenvedett, a liverpooli csapat góljait sorrendben Rodriguez (öngól), Coleman, Baines és Mirallas szerezték, a farkasoktól Rodriguez volt eredményes.

Az Everton elleni találkozó után a Wolfsburg három mérkőzést játszott változó sikerrel, a hazaiakat megnyerte, vendégként pedig vesztesen hagyta el a pályát. Előbb a Leverkusent fogadta és hengerelte le 4-1 arányban, majd a Herta BSC-hez látogatott és 1-0 arányú vereséget szenvedett, végül a Werder Bremen volt a vendége, akiket 2-1-re győzött le. A Wolfsburg 6 forduló után a német Bundesliga 9. helyén tartózkodik.

A Lille az első fordulóban a Krasznodart fogadta és meglepetésre csak 1-1 arányú döntetlent sikerült kiharcolnia. A Lille gólját Kjaer érte el, míg a Krasznodartól Laborde volt eredményes.

A Krsznodar elleni meccs után ők is három bajnoki találkozót bonyolítottak le, az elsőn a Montpelliert fogadták és 0-0-ás döntetlent értek el velük, majd a Nice vendégei voltak és 1-0-ra kikaptak, az utolsó bajnokin pedig saját otthonukban 1-0-ra győzték le a Bastiat. 8 forduló után a francia Ligue 1. harmadik helyén állnak.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.68 1 | 1.68 Unibet X | 3.80 X | 3.80 Sportingbet 2 | 5.40 2 | 5.40 Unibet

Az esélyesebb csapat a hazai együttes, de tudjuk azt, hogy a francia csapatok általában jól szerepelnek a nemzetközi porondon az idegenbeli mérkőzéseiken is.

Dieter Hecking, a Wolfsburg vezetőedzője tisztában van azzal, hogy ezt a mérkőzést hoznia kell csapatának, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy távozniuk kell a csoportkörök után. Bizonyos, hogy a lehető legjobb összeállításban fognak felállni, nem fog hiányozni Olic, De Bruyne, Hunt, Perisic, Benaglio, Gustavo és Naldo sem.

A Lillenél a Krasznodar elleni hazai gyengécske teljesítmény után szintén jól akarnak teljesíteni, és René Girard vezetésével egy olyan csapattal állnak fel a farkastanyán amely ütőképes, bizonyosan ott lesznek a pályán Frei, Origi, Basa, Kjaer, Enyeama, Souare és Gueye is.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Wolfsburg 10 2 4 4
Lille 10 4 3 3

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Wolfsburg – hazai 5 2 1 2
Lille – vendég 5 2 1 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy a Wolfsburg legyőzi a francia együttest. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Vesztes tipp
Wolfsburg győzelem | 1.70 Wolfsburg győzelem | 1.70 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/10/02, 8:27

Related Articles

Leave a Reply