Zidane-t akarja a kispadra Rivaldo

2015. November 24. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Rafael Benitez
A Barcelona egykori kiválósága, Rivaldo szerint eljött Zinadine Zidane ideje a Real Madrid kispadján, miután a katalánok 4-0-ra nyertek a “királyiak” otthonában.

Csúfos vereséget szenvedett a Real hazai pályán, hiszen a Lionel Messi nélkül kezdő Barcelona simán nyert a Santiago Bernabéu-ban. Rafa Benitez a találkozót követően elmondta, nem tudja, hogyan fognak kilábalni ebből a vereségből. A spanyol lapok természetesen már arról cikkeznek, ki lesz a vezetőedző utódja, hiszen a találkozó után a Fox televíziós csatorna azt állította, Cristiano Ronaldo ultimátumot adott a klub elnökének: vagy Benitez megy, vagy pedig ő. A dolgot csak tovább súlyosbítja, hogy nem olyan régen Sergio Ramos sem értett mindenben egyet vezetőedzőjével.

Ezúttal a Barcelona egykori klasszisa, Rivaldo is megszólalt az edzőkérdéssel kapcsolatban, és szerinte nagyon egyszerű a válasz: Zidane.

“Gratulálok az összes Barca-játékosnak, ez egy igazi futballshow volt a Real otthonában” – írta közösségi oldalán a brazil sztár. “A Real Madridnak már megvan a következő vezetőedzője Zidane személyében. Azt hiszem, eljött az idő, hogy megkapja a bizonyítási lehetőséget, ahogy Pep Guardiola és Luis Henrique (sic) is megkapta azt a Barcelonánál.”

A Real zsinórban második bajnoki vereségét szenvedte el, az előző fordulóban a Sevilla vendégeként kapott ki 3-2-re. Győzelmének köszönhetően a Barcelona hatpontos előnyre tett szert, így még nincs nagy tragédia, de tény: a madridiaknál hatalmasok az elvárások.

A Real legközelebb szerdán lép pályára, ellenfele a Bajnokok Ligája 5. fordulójában a Sahtar Donyeck lesz. Az ukránok győzelmére a szorzó 4.00, a döntetlenre 3.80, a vendég Real Madrid sikerére pedig 1.95.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply