A Juventus középpályását vesztette el

2015. November 24. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Massimiliano Allegri
Hernanes valószínűleg három hétig lesz harcképtelen, a torinóiak középpályása combizom-sérülése miatt nem szerepelhet december közepéig.

A Serie A-címvédő Juventus a hétvégén fontos mérkőzést tudott megnyerni, 1-0-ra verte a Milant. A két, hasonlóan gyenge formában kezdő alakulat így helyet cserélt a tabellán, a torinóiak már a hatodik helyen állnak a tabellán.

A rangadón kezdő volt Hernanes, a brazilt azonban le kellett cserélni, a Juventus közleménye szerint három hétig biztosan nem léphet pályára. Massimiliano Allegri csapatának középpályása izomsérülés miatt nem lesz bevethető a soros összecsapásokon.

“A szombati meccsen Hernanes combizomhúzódást szenvedett a Milan ellen. Ez egy elsőfokú izomsérülés, így várhatóan három hét alatt ismét egészséges lesz” – szól a Juventus közleménye.

Hernanes a nyáron csatlakozott a Juventus keretéhez, az Interből érkezett játékostól azonban többet várnak, 11 bajnokin eddig még adós maradt a góllal, sőt, a gólpasszal is.

A Juventus így természetesen a Manchester City elleni, szerdai bajnokok Ligája-összecsapáson is nélkülözni kénytelen a brazilt. A D csoportban megrendezésre kerülő összecsapás előtt az angol gárda vezeti a csoportot 9 ponttal, a Juventus pedig a második nyolc egységgel.

A Juventus sikerének a szorzója 2.25, a döntetlenre 3.40, a Manchester City győzelmére 3.50 az odds. A két csapat első BL-csoportmeccsét szeptember közepén a Juventus nyerte a Manchesterben 2-1-re.

A Manchester City a hétvégén némi meglepetésre kikapott hazai pályán a Liverpooltól, és ezzel kénytelen volt átadni az angol bajnoki tabella első helyét a Leicesternek, 13 forduló után harmadik helyen áll.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply