Teljesen felépült Messi

2015. November 24. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Lionel Messi
Luis Enrique szerint Lionel Messi már teljesen egészséges, a vezetőedző szerint az argentin hosszú kihagyás után már azonnal remek formában teljesít az edzéseken.

Az argentin klasszis a Las Palmas elleni bajnokin szenvedett térdsérülést, amely miatt immár közel két hónapot kell kihagynia. A négyszeres aranylabdás kapcsán korábban arról szóltak a hírek, hogy nem épül fel az el clásicóra, de az elmúlt két hétben már bíztató információk kerültek napvilágra.

Messi végül ugyan a kezdőcsapatból kimaradt, de a második félidő közepén beállt a Real Madrid ellen, ám csapata már nélküle is eldöntötte a rangadót. A királyiakat 4-0-ra verő katalánok vezetőedzője, Luis Enrique az argentin állapota kapcsán teljesen pozitív, biztosra vehető, hogy Messi játszani fog a Bajnokok Ligájában is.

“Messi visszatért, és már teljesen egészséges, ez nagy öröm a számunkra. Látni, hogy minden idők egyik legjobbja ismét játszik, ez a legfontosabb hír. Már nemcsak teljesen egészséges, hanem azonnal formába is lendült, és már maga mögött hagyta a sérülést” – mondta Luis Enrique, aki cáfolta a sajtóban korábban megjelenteket, amelyek szerint a szakember és a támadó nem ápol egymással jó viszonyt.

A Barcelona kedden a Romát fogadja a Bajnokok Ligájában: a katalánok sikerének a szorzója 1.28, a döntetlenre 6.00, az olaszok győzelmére 12.00 az odds. A két csapat első meccse 1-1-es döntetlennel zárult Rómában.

A Roma a hétvégén 2-2-es döntetlent játszott a Bologna vendégeként.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply