Zidane miatt maradt Varane

2016. August 18. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Raphael Varane
A francia válogatott védőt, Varane-t a nyáron a Manchester United szerette volna leigazolni, ám Zinedine Zidane személye Madridban tartotta.

Raphael Varane-ra már nagyon fiatalon lecsapott a Real Madrid, a védő mindössze egy szezont töltött a francia élvonalban, miután a spanyol gárda leigazolta. A hátvéd egyre több lehetőséghez jutott az elmúlt szezonokban, a legutóbbi idényben már 23 bajnokin volt kezdőcsapat tagja, ennek ellenére közel sem volt biztos, hogy a királyiak megtartják.

A nyáron a Manchester United ugyanis mindent elkövetett, hogy megszerezze Varane-t, Jose Mourinho a még mindig csak 23 éves játékossal képzelte el a manchesteriek védelmét. Végül azonban a játékos kikosarazta az angolokat, és néhány nappal a spanyol bajnokság kezdete előtt azt is elárulta, hogy miért.

“A Real Madrid a legjobb hely a számomra a karrierem folytatására. Jó döntés volt maradni, bízom a klubban, és bízom a vezetőedzőben. Sokat beszéltem vele, és meggyőzött arról, hogy bízik bennem, és számít rám. Zidane az egyik legnyomósabb érv volt a maradás mellett” – jelentette ki Varane, aki szerint honfitársa irányítása mellett még sokat fejlődhet, és erre a királyi klub az egyik legmegbízhatóbb helyszín.

A 23 éves francia válogatott védő jelenlegi kontraktusa 2020-ig van érvényben.

A Real Madrid a spanyol bajnokság hétvégi nyitófordulójában a Real Sociedad vendége lesz: a hazai sikerre a szorzó 4.75, a döntetlenre 3.80, a vendégek győzelmére 1.75.

A két gárda legutóbbi tíz bajnoki összecsapásából nyolcat nyert meg a Real Madrid, egy lett döntetlen, és egyet nyert meg a Sociedad.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply