A Milan középpályást igazolt

2016. August 18. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Vincenzo Montella
Jose Sosa leigazolását jelentette be a Milan, a középpályás két évre szóló szerződést írt alá a milánóiakkal.

A Milan a nyáron elhanyagolta az átigazolási piacot, a tulajdonosváltás körül kialakult bizonytalanságban az évek óta vergődő gárda gyakorlatilag alig erősített. A kínai kézbe kerülő egyesület nyáron kinevezett vezetőedzője, Vincenzo Montella egy középpályás megszerzését tartotta fontosnak, a klub pedig az átigazolási időszak hajrájában leigazolta Jose Sosát a Besiktastól.

A labdarúgót már a nyár elején is összehozták a Milannal, ám az elmúlt hetekben úgy tűnt, hogy helyette végül a Boca Juniors játékosa, Rodrigo Bentancur érkezik, de a dél-amerikai klub meghiúsította a fiatal tehetség távozását. A napokban felgyorsultak az események, az új tulajdonosok 15 millió eurót szabadítottak fel Montella kívánságának a teljesítése érdekében, a szeptemberben távozó ügyvezető, Adriano Galliani pedig összehozta Sosa leigazolását.

A Milan 7,5 millió euróért szerezte meg Sosa játékjogát, a középpályás szerda délelőtt átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és utána aláírta 2018-ig szóló szerződését.

“Nagyon elégedett vagyok, sokat akarok játszani, és ezért mindent megteszek az edzéseken is. Remélem, hogy a tapasztalatommal segítségére tudok lenni a Milannak. Mindent bele fogok adni” – mondta a 31 éves argentin játékos.

Sosa számára nem ismeretlen az olasz foci, korábban egy szezont eltöltött a Napoliban.

A Milan a Torinót látja vendégül a Serie A első fordulójában vasárnap: a hazai győzelemre a szorzó 1.85, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére 4.33.

A Milan az elmúlt szezonban a hetedik, a Torino a 12. helyen végzett.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply