Zapata is a Milan sérültlistáján

2014. November 8. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Cristian Zapata
Cristian Zapata megsérült, biztosan nem léphet pályára a Sampdoria elleni bajnokin, sérült továbbá, Ignazio Abate, Alex és Sulley Muntari is.

 

A Milan védelme idén nem túl acélos, a nyáron kinevezett vezetőedző legnagyobb feladata a hátsó alakzat gatyába rázása. Ebben nem segít, hogy Ignazio Abate és Alex után újabb védő sérült meg. Ezúttal Zapata dőlt ki a sorból, a kolumbiai játékos a héten nem edzett rendesen, és biztosan kihagyja a genovaiak elleni mérkőzést.

“Elvesztettünk néhány fontos embert, de nagy a keretünk, és majd pótoljuk őket. A sérüléssel nem lehet mit kezdeni, jobb lenne, ha mindenki játszhatna, de nem esünk össze senkinek a hiányától” – jelentette ki Inzaghi, aki azt is elmondta, hogy Sulley Muntari sem százszázalékos, hétvégi játékáról csak szombaton döntenek.

Ugyanakkor a Milan mestere jó hírekkel is szolgált, Inzaghi szerint Keiszuke Honda és Jeremy Menez is vállalni tudja a játékot.

“Honda már nem beteg, csütörtökön már csak egy kicsit fájt a torka. Menez is teljesen felépült” – mondta az egykori támadó.

A héten a milánóiak fiatal játékosát, Stephan El Shaarawyt figyelmeztette Antonio Conte olasz szövetségi kapitány, hogy ha nem szerzi vissza régi formáját, akkor a nemzeti csapat a jövőben nem számít rá. Inzaghi szerint Conte ezzel motiválni akarja a fiatal támadót, aki korábbi sérülése miatt csütörtökön nem edzett, de Inzaghi szerint ez nem jelenti azt, hogy a Sampdoria elleni mérkőzést is kihagyja.

A 4. helyezett Sampdoria szombati sikerének az oddsa 2.70, a döntetlenre 3.20, a 7. Milan győzelmére 2.60 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply