A Bayern München nem áll le

2014. November 8. Saturday in Hírek, Német Bundesliga

Philippe Lahm
Philipp Lahm szerint a bajorok a téli szünetig minden bajnoki meccsükön három pontra számítanak, a rutinos védő a nyugodt téli felkészülés érdekében nem akar hibázni.

 

A Bayern München a hét közben a Bajnokok Ligájában bebiztosította továbbjutását, a bajorok a Roma ellen nyertek hazai pályán 2-0-ra. Ezzel eldőlt, hogy Josep Guardiola együttese a csoport élén jut tovább a legjobb tizenhat közé, ennek megfelelően az utolsó két nemzetközi kupameccs gyakorlatilag tét nélküli lesz a bajorok számára.

Azonban a Bundesligában még hét mérkőzés vár a címvédőre a téli szünetig, Lahm azt reméli, hogy ezeken sikerül egy komolyabb előnyre szert tenni. A müncheniek 10 forduló után négy ponttal vezetnek a Wolfsburg és a Borussia Mönchengladbach előtt, a legnagyobb rivális Borussia Dortmund hátránya pedig már most gyakorlatilag behozhatatlannak tekinthető.

Az eddig megszerzett előny azonban Lahm szerint nem elég, a védő abban bízik, hogy az év végégi sikerül növelni azt, ezzel megalapozva a nyugodt téli felkészülést.

“Bízom benne, hogy megmarad a lendületünk a téli szünetig. Ez pedig azt jelenti, hogy mi az összes meccsünket meg akarjuk nyerni idén, most pedig az a cél, hogy a formánk kitartson az Európa-bajnoki selejtezők után is. Persze tudjuk, hogy nem könnyű a kitűzött cél, de nem eresztünk le, és a legmagasabb fokozaton akarunk teljesíteni a Bundesligában és a BL-ben egyaránt” – jelentette ki Lahm.

A Bayern München a német bajnokság hétvégi fordulójában az Eintracht Frankfurt otthonában lép pályára: a hazai győzelem oddsa 13.00, a döntetlenre 7.00, a vendégek sikerére 1.18 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply