Zanetti máris a hosszabbításon gondolkodik

2013. November 13. Wednesday in Elemzés, Előzetes, Hírek, Olasz Serie A

120822-javier-zanetti-home-496x286

A veterán játékos hosszú kihagyás után a hétvégén tért vissza az Interbe, és azt reméli, hogy a következő szezonban is erősítheti a milánóiakat.

Javier Zanetti félévet hagyott ki egy Achilles-ín sérülés miatt, ám a hétvégén visszatérhetett. Az utóbbi meccseken Walter Mazzarri már leültette a kispadra, de csak vasárnap, a Livorno elleni bajnokin léphetett ismét pályára. A 40 éves labdarúgó a 2-0-s győzelemmel zárult összecsapáson tíz percet kapott, a 82. percben Saphir Taidert váltotta.

Zanetti reméli, hogy a jövőben egyre több lehetőséget kap a vezetőedzőtől, és hogy még a következő szezonban is az Interben játszhat.

“Mindenképpen maradni akarok, hogy továbbra is ezt a nagyszerű családot szolgálhassam. A Livorno elleni meccs nagyon megérintett, hosszú idő után játszhattam újra, régóta álmodtam már erről a pillanatról” – jelentette ki Zanetti, akinek jelenleg érvényes szerződése a nyáron lejár. Az argentin 1995-ös Interbe igazolása óta több mint 800 hivatalos meccsen lépett pályára a kék-feketék mezében.

A Livorno elleni győzelemmel az Inter fellépett a Serie A tabellájának 4. helyére, Zanetti reméli, hogy a jó sorozat nem törik meg, és akkor még feljebb is kúszhat csapata.

“Az olasz liga nagyon kemény, és most nagyon sok csapat verseng az élmezőnyben. Mi viszont keményen megdolgozunk azért, hogy valami igazán fontos dolgot tehessünk” – jelentette ki Zanetti.

Az Inter a jövő hétvégén a Bologna otthonába látogat az olasz bajnokságban: a bolognaiak sikerének az oddsa 4.20, a döntetlenre 3.30, a milánóiak győzelmére 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply